притисни ентер »

Оваа куќа Бред Пит ја продал за 49 милиони долари, вреди ли?!

Оваа куќа Бред Пит ја продал за 49 милиони долари, вреди ли?!

Луксузниот дом кој порано беше љубовното гнездо на Бред Пит и Џенифер Анистон е повторно за продажба. Парот кој се венчаше во 2000-та година живееше тука од 2001-ва до 2006-та година, а потоа решија да го продадат домот непосредно по нивниот развод. Во 2001-ва година го купија за 13,5 милиони долари, а речиси две децении подоцна, по многу реновирања,

Оваа куќа Бред Пит ја продал за 49 милиони долари, вреди ли?!

Оваа куќа Бред Пит ја продал за 49 милиони долари, вреди ли?!

Луксузниот дом кој порано беше љубовното гнездо на Бред Пит и Џенифер Анистон е повторно за продажба. Парот кој се венчаше во 2000-та година живееше тука од 2001-ва до 2006-та година, а потоа решија да го продадат домот непосредно по нивниот развод. Во 2001-ва година го купија за 13,5 милиони долари, а речиси две децении подоцна, по многу реновирања,