притисни ентер »

Фази низ кои минува жената кога ќе запознае добар маж после лоша врска

Фази низ кои минува жената кога ќе запознае добар маж после лоша врска

Кога сте во токсична врска, сè што е поврзано со овој однос е зависност. Знаете и не знаете што ќе се случи. Се надевате дека ќе се промени, но постои и утеха во работите што остануваат исти. Постои еден вид утеха кога некој толку длабоко ве познава. Дури и кога заминувате, сфаќате дека ви недостасува. Ви недостасува напливот на интензивни емоции.

7 важни љубовни лекции што родителите треба да им ги кажат на своите ќерки

7 важни љубовни лекции што родителите треба да им ги кажат на своите ќерки

Насилството и злоупотребата на девојчињата и на жените се сè почеста појава и може да го загрижат секој родител. Поради тоа, треба да ги научите вашите ќерки како да ги избегнуваат нездравите врски и да носат правилни одлуки поврзани со нивниот љубовен живот. Секоја ќерка треба да ги знае овие 7 лекции за љубовта и за здравите врски. 1. Следете ја