(O) Јади, моли се, сакај

ЛЕЈЛА САБИТ Не изгледаме сите кaко Џулија Робертс, ама ја повторуваме оваа мантра од истоимениот хит филм од 2010 (Eat, Pray, Love) , дома, во услови на (само) изолација за спас на човештвото и планетата. Јади, моли се, сакај или јади, пиј спиј, како што ви е поубаво. Седењето дома на многумина им добредојде, ама не во вакви услови на страв, преплашеност