притисни ентер »

НА 25ти ЈАНУАРИ: Специјална проекција на нашиот двоен кандидат за Oскар, „Медена земја“, во Словенија

НА 25ти ЈАНУАРИ: Специјална проекција на нашиот двоен кандидат за Oскар, „Медена земја“, во Словенија

На 25 јануари на специјална проекција во словенечката Кинотека, првпат во Љубљана ќе се одржи проекција на „Медена земја”. Филмот кој е наш двоен кандидат за „Оскар” ќе биде прикажан само еднаш и тоа како дел од фестивалот „балКам”. На проекцијата ќе биде присутен и дел од тимот кој работеше на филмот. Веста дека документарен филм од Македонија првпат

На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја” во Љубљана

На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја” во Љубљана

На 25 јануари на специјална проекција во словенечката Кинотека, првпат во Љубљана ќе се одржи проекција на „Медена земја”. Филмот кој е наш двоен кандидат за „Оскар” ќе биде прикажан само еднаш и тоа како дел од фестивалот „балКам”. На проекцијата ќе биде присутен и дел од тимот кој работеше на филмот, јави дописникот на МИА од Љубљана. Веста дека

На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја” во Љубљана

На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја” во Љубљана

На 25 јануари на специјална проекција во словенечката Кинотека, првпат во Љубљана ќе се одржи проекција на „Медена земја”. Филмот кој е наш двоен кандидат за „Оскар” ќе биде прикажан само еднаш и тоа како дел од фестивалот „балКам”. На проекцијата ќе биде присутен и дел од тимот кој работеше на филмот, јави дописникот на МИА од Љубљана. Веста дека

Љубљана: На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја”

Љубљана: На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја”

На 25 јануари на специјална проекција во словенечката Кинотека, првпат во Љубљана ќе се одржи проекција на „Медена земја”. Филмот кој е наш двоен кандидат за „Оскар” ќе биде прикажан само еднаш и тоа како дел од фестивалот „балКам”. На проекцијата ќе биде присутен и дел од тимот кој работеше на филмот, јави дописникот на МИА од Љубљана. Веста дека

На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја” во Љубљана

На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја” во Љубљана

На 25 јануари на специјална проекција во словенечката Кинотека, првпат во Љубљана ќе се одржи проекција на „Медена земја”. Филмот кој е наш двоен кандидат за „Оскар” ќе биде прикажан само еднаш и тоа како дел од фестивалот „балКам”. На проекцијата ќе биде присутен и дел од тимот кој работеше на филмот, јави дописникот на МИА од Љубљана. Веста дека

„Медена земја” во Словенија

„Медена земја” во Словенија

На 25 јануари на специјална проекција во словенечката Кинотека, првпат во Љубљана ќе се одржи проекција на „Медена земја”. Филмот кој е наш двоен кандидат за „Оскар” ќе биде прикажан само еднаш и тоа како дел од фестивалот „балКам”. На проекцијата ќе биде присутен и дел од тимот кој работеше на филмот. Веста дека документарен филм од С.Македонија првпат

На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја” во Љубљана

На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја” во Љубљана

На 25 јануари на специјална проекција во словенечката Кинотека, првпат во Љубљана ќе се одржи проекција на „Медена земја". Филмот кој е наш двоен кандидат за „Оскар" ќе биде прикажан само еднаш и тоа како дел од фестивалот „балКам". На проекцијата ќе биде присутен и дел од тимот кој работеше на филмот. Веста дека документарен филм од Северна Македонија

На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја” во Љубљана

На 25 јануари специјална проекција на „Медена земја” во Љубљана

– На 25 јануари на специјална проекција во словенечката Кинотека, првпат во Љубљана ќе се одржи проекција на „Медена земја”. Филмот кој е наш двоен кандидат за „Оскар” ќе биде прикажан само еднаш и тоа како дел од фестивалот „балКам”. На проекцијата ќе биде присутен и дел од тимот кој работеше на филмот, јави дописникот на МИА од Љубљана. Веста дека