притисни ентер »

Ова се најдобрите „мали“ телефони во 2019. година

Ова се најдобрите „мали“ телефони во 2019. година

Димензиите на екраните на паметните телефони, а со самото тоа и уредите, со секоја нова генерација стануваат се поголеми. Моделите, кои се уште, со оглед на нивните димензии ги сметаме за “компактни”, се менуваат со уреди со се поголеми димензии, а тоа е нешто што на многумина не им се допаѓа. Иако, од време на време, се најавува некој нов “малечок”,

Ова се најдобрите „мали“ телефони во 2019. година

Ова се најдобрите „мали“ телефони во 2019. година

Димензиите на екраните на паметните телефони, а со самото тоа и уредите, со секоја нова генерација стануваат се поголеми. Моделите, кои се уште, со оглед на нивните димензии ги сметаме за “компактни”, се менуваат со уреди со се поголеми димензии, а тоа е нешто што на многумина не им се допаѓа. Иако, од време на време, се најавува некој нов “малечок”,