притисни ентер »

Одењето на годишен одмор е исклучително добро за срцето и умот

Одењето на годишен одмор е исклучително добро за срцето и умот

Научниците дошле до откритие дека годишниот одмор, било да е летен или зимски, е исклучително добар за срцето и умот. Истражувањата спроведени во текот на годините укажуваат на тоа дека празниците и одвојување од стресни дневни рутини се многу повеќе од фотографирање и купување на сувенири и дека тие носат и очигледна корист за здравјето. Последното

Одењето на годишен одмор е исклучително добро за срцето и умот

Одењето на годишен одмор е исклучително добро за срцето и умот

Научниците дошле до откритие дека годишниот одмор, било да е летен или зимски, е исклучително добар за срцето и умот. Истражувањата спроведени во текот на годините укажуваат на тоа дека празниците и одвојување од стресни дневни рутини се многу повеќе од фотографирање и купување на сувенири и дека тие носат и очигледна корист за здравјето. Последната