притисни ентер »

Писонеро со себе носи и засилувања во Вардар

Писонеро со себе носи и засилувања во Вардар

Писонеро со себе носи и засилувања во Вардар Вардар го промовираше новиот стратег Давид Хозе Писонеро и со тоа затвори само едно од големиот број на празнини кои екипата ги има по завршувањето на уште една историска сезона на „црвено-црните“. Но, Писонеро наследи пола тим, со оглед на тоа дека си заминаа Игор Карачиќ, Рожерио Мораес, Дејан Милосављев,

Шпанецот Писонеро ќе донесе засилувања во Вардар

Шпанецот Писонеро ќе донесе засилувања во Вардар

Вардар го промовираше новиот стратег Давид Хозе Писонеро и со тоа затвори само едно од големиот број на празнини кои екипата ги има по завршувањето на уште една историска сезона на „црвено-црните“, пренесува Спортмедиа . Но, Писонеро наследи пола тим, со оглед на тоа дека си заминаа Игор Карачиќ, Рожерио Мораес, Дејан Милосављев, Јања Војводиќ, Дмитри

Новиот тренер на Вардар со себе носи и засилување

Новиот тренер на Вардар со себе носи и засилување

Вардар го промовираше новиот стратег Давид Хозе Писонеро и со тоа затвори само едно од големиот број на празнини кои екипата ги има по завршувањето на уште една историска сезона на „црвено-црните“. Но, Писонеро наследи пола тим, со оглед на тоа дека си заминаа Игор Карачиќ, Рожерио Мораес, Дејан Милосављев, Јања Војводиќ, Дмитри Кисељев и Глеб Калараш,