Луксузирање со туширање

1 Во акциониот план за односите со Бугарија, или анексот, или како и да се вика документот кој треба да го почитуваме за владата во Софија да го тргне ветото за почеток на преговорите со ЕУ, задолжително да се стави уште една точка. ВМРО-то на Каракачанов да го помине изборниот праг за да влезе во нивното Собрание. А после да се додаде уште еден анекс