притисни ентер »

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант од неколку бродови помеѓу Шпанија и Мароко. Мигрантите, меѓу кои имало жени и деца, се префрлени во шпанското пристаниште Алмерија. Околу 11.000 мигранти стигнале преку морски пат во Шпанија од почетокот на годинава, а 203 мигранти настрадале за време на патувањето, објави Меѓународната организација за

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант од неколку бродови помеѓу Шпанија и Мароко. Мигрантите, меѓу кои имало жени и деца, се префрлени во шпанското пристаниште Алмерија. Околу 11.000 мигранти стигнале преку морски пат во Шпанија од почетокот на годинава, а 203 мигранти настрадале за време на патувањето, објави Меѓународната организација за

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант од неколку бродови помеѓу Шпанија и Мароко. Мигрантите, меѓу кои имало жени и деца, се префрлени во шпанското пристаниште Алмерија. Околу 11.000 мигранти стигнале преку морски пат во Шпанија од почетокот на годинава, а 203 мигранти настрадале за време на патувањето, објави Меѓународната организација за

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант

Шпанската крајбрежна стража спасила 141 мигрант од неколку бродови помеѓу Шпанија и Мароко. Мигрантите, меѓу кои имало жени и деца, се префрлени во шпанското пристаниште Алмерија. Околу 11.000 мигранти стигнале преку морски пат во Шпанија од почетокот на годинава, а 203 мигранти настрадале за време на патувањето, објави Меѓународната организација за