притисни ентер »

Ослободете се од болката и отоците на нозете

Ослободете се од болката и отоците на нозете

Ако навечер имате впечаток дека нозете ви тежат еден тон и ова чувство го имате подолго време, телото ви сигнализира дека нешто се случува со него. Болки во зглобовите, отечени зглобови, чувство на оловни нозе – овој проблем ја погодува секоја петта личност на светот, а се јавува подеднакво и кај мажите и кај жените. Вашите вени не работат добро Доколку