притисни ентер »

Кривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство-црногорско и српско

Кривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство-црногорско и српско

Црна Гора, по 12 години, конечно може да им дозволи на своите граѓани двојно државјанство – црногорско и српско, најави премиерот Здравко Кривокапиќ на Твитер. – Голем број граѓани кои со години живеат во Црна Гора, но не добиле државјанство на нашата земја, заслужуваат ова прашање конечно да се реши. Владата на Црна Гора ќе започне со решавање на

Кривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство-црногорско и српско

Кривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство-црногорско и српско

Црна Гора, по 12 години, конечно може да им дозволи на своите граѓани двојно државјанство – црногорско и српско, најави премиерот Здравко Кривокапиќ на Твитер. – Голем број граѓани кои со години живеат во Црна Гора, но не добиле државјанство на нашата земја, заслужуваат ова прашање конечно да се реши. Владата на Црна Гора ќе започне со решавање на

Кривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство-црногорско и српско

Кривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство-црногорско и српско

Црна Гора, по 12 години, конечно може да им дозволи на своите граѓани двојно државјанство – црногорско и српско, најави премиерот Здравко Кривокапиќ на Твитер. – Голем број граѓани кои со години живеат во Црна Гора, но не добиле државјанство на нашата земја, заслужуваат ова прашање конечно да се реши. Владата на Црна Гора ќе започне со решавање на

Кривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство - црногорско и српско

Кривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство - црногорско и српско

Црна Гора, по 12 години, конечно може да им дозволи на своите граѓани двојно државјанство – црногорско и српско, најави премиерот Здравко Кривокапиќ на Твитер. – Голем број граѓани кои со години живеат во Црна Гора, но не добиле државјанство на нашата земја, заслужуваат ова прашање конечно да се реши. Владата на Црна Гора ќе започне со решавање на

Kривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство-црногорско и српско

Kривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство-црногорско и српско

Црна Гора, по 12 години, конечно може да им дозволи на своите граѓани двојно државјанство – црногорско и српско, најави премиерот Здравко Кривокапиќ на Твитер. – Голем број граѓани кои со години живеат во Црна Гора, но не добиле државјанство на нашата земја, заслужуваат ова прашање конечно да се реши. Владата на Црна Гора ќе започне со решавање на

Кривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство-црногорско и српско

Кривокапиќ: Црна Гора конечно може да дозволи двојно државјанство-црногорско и српско

Црна Гора, по 12 години, конечно може да им дозволи на своите граѓани двојно државјанство – црногорско и српско, најави премиерот Здравко Кривокапиќ на Твитер. – Голем број граѓани кои со години живеат во Црна Гора, но не добиле државјанство на нашата земја, заслужуваат ова прашање конечно да се реши. Владата на Црна Гора ќе започне со решавање на

Кривокапиќ вети: Црна Гора ќе им даде двојно државјанство и на Србите

Кривокапиќ вети: Црна Гора ќе им даде двојно државјанство и на Србите

Црногорскиот премиер Здравко Кривокапиќ најави дека по 12 години Црна Гора конечно би можела да им дозволи на своите граѓани да имаат двојно државјанство – црногорско и српско како решение за еден од горливите проблеми во односите меѓу двете држави. Кривокапиќ оваа информација ја сподели на Твитер. Veliki broj građana koji godinama žive u Crnoj Gori