притисни ентер »

НЕМА ПОВЕЌЕ „ЅВЕЗДЕ ГРАНДА“ - Лепа Брена започнува со нов бизнис

НЕМА ПОВЕЌЕ „ЅВЕЗДЕ ГРАНДА“ - Лепа Брена започнува со нов бизнис

Фолк ѕ вездата Лепа Брена неодамна се врати од одмор, па откри како добро се забавува ла и какви се нејзините понатамошни деловни планови Речиси и да нема сала, стадион или концертно место што Лепа Брена не г о на полни, а деловната нова година и започна со настап на музичкиот настан МА С . Дали некогаш се заморува? Се уморувам секако,  а тогаш кога

НЕМА ПОВЕЌЕ „ЅВЕЗДЕ ГРАНДА“ - Лепа Брена започнува со нов бизнис

НЕМА ПОВЕЌЕ „ЅВЕЗДЕ ГРАНДА“ - Лепа Брена започнува со нов бизнис

Фолк ѕ вездата Лепа Брена неодамна се врати од одмор, па откри како добро се забавува ла и какви се нејзините понатамошни деловни планови Речиси и да нема сала, стадион или концертно место што Лепа Брена не г о на полни, а деловната нова година и започна со настап на музичкиот настан МА С . Дали некогаш се заморува? Се уморувам секако,  а тогаш кога

Лепа Брена конечно проговори за продажбата на продукцијата: „Го продадовме Гранд, почнуваме нов бизнис“

Лепа Брена конечно проговори за продажбата на продукцијата: „Го продадовме Гранд, почнуваме нов бизнис“

фото: Принтскрин/инстаграм Лепа Брена неодамна се врати од одмор каде што беше заедно со своето семејство, а сега во интервју за блиц.рс откри како си поминала на одморот, кои се нејзините идни планови, но и што планира за следната година. На прашањето дали некогаш се чувствува изморено од Лепа Брена, таа вели: „Да. Тогаш не сакам ни да ја видам, ни