притисни ентер »

5 причини зошто „тивката љубов“ е најдобра

5 причини зошто „тивката љубов“ е најдобра

5 причини зошто „тивката љубов“ е најдобра Застрашувачки се фактите кои говорат дека сè помал број од паровите остануваат заедно повеќе од 20 години, но оние кои успеваат да одржат долгорочен однос имаат нивоа на активност на мозокот слични на оние кои се вљубени! Тоа значи дека „мирната и тивка љубов“ е одговорот за среќна и долговечна врска. Секој

5 причини зошто „тивката љубов“ е најдобра

5 причини зошто „тивката љубов“ е најдобра

Застрашувачки се фактите кои говорат дека сè помал број од паровите остануваат заедно повеќе од 20 години, но оние кои успеваат да одржат долгорочен однос имаат нивоа на активност на мозокот слични на оние кои се вљубени! Тоа значи дека „мирната и тивка љубов“ е одговорот за среќна и долговечна врска. Секој дел од среќата на еден пар бара напор, а

5 причини зошто „тивката љубов“ е најдобра

5 причини зошто „тивката љубов“ е најдобра

Застрашувачки се фактите кои говорат дека сè помал број од паровите остануваат заедно повеќе од 20 години, но оние кои успеваат да одржат долгорочен однос имаат нивоа на активност на мозокот слични на оние кои се вљубени! Тоа значи дека „мирната и тивка љубов“ е одговорот за среќна и долговечна врска. Секој дел од среќата на еден пар бара напор, а