притисни ентер »

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради појава на магла од 70 до 80 метри има на патниот правец Штип – Неготино, информираат од АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез

ВНИМАВАЈТЕ: Магла на патот Штип - Неготино

ВНИМАВАЈТЕ: Магла на патот Штип - Неготино

Намалена видливост поради појава на магла од 70 до 80 метри има на патниот правец Штип – Неготино, информираат од АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради појава на магла од 70 до 80 метри има на патниот правец Штип – Неготино, информираат од АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

– Намалена видливост поради појава на магла од 70 до 80 метри има на патниот правец Штип – Неготино, информираат од АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Од АМСМ препорачуваат прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализација

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради појава на магла од 70 до 80 метри има на патниот правец Штип – Неготино, информираат од “АМСМ”. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради појава на магла од 70 до 80 метри има на патниот правец Штип – Неготино, информираат од АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез

Внимавајте како возите на патниот правец Штип – Неготино

Внимавајте како возите на патниот правец Штип – Неготино

Намалена видливост поради појава на магла од 70 до 80 метри има на патниот правец Штип – Неготино, информираат од АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради појава на магла од 70 до 80 метри има на патниот правец Штип – Неготино, информираат од АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Скопје, 15 февруари 2020 (МИА) – Намалена видливост поради појава на магла од 70 до 80 метри има на патниот правец Штип – Неготино, информираат од АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна,

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради појава на магла од 70 до 80 метри има на патниот правец Штип – Неготино, информираат од АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Намалена видливост поради магла на патот Штип – Неготино

Скопје, 15 февруари 2020 (МИА) – Намалена видливост поради појава на магла од 70 до 80 метри има на патниот правец Штип – Неготино, информираат од АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по влажни коловози. Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна,

Внимателно на патиштата утринска магла и можност од појава на одрони

Внимателно на патиштата утринска магла и можност од појава на одрони

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по претежно суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализација

Суви коловози на патиштата

Суви коловози на патиштата

Суви коловози на патиштата Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по претежно суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата. АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на

Магла на Стража и на патниот правец Штип – Неготино

Магла на Стража и на патниот правец Штип – Неготино

– Намалена видливост поради појава на магла од 50  до 70 метри има на планинскиот превој Стража и од 70 до 80 метри на патниот правец Штип – Неготино. Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Врнежи од дожд и снег со слаб интензитет се бележат во Крушево, Маврово и на планинскиот превој Стража, но во моментов не претставуваат

Каква е состојбата на патиштата вечерва?

Каква е состојбата на патиштата вечерва?

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува: СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по претежно суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата. ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува

Наместа влажни коловози на патиштата

Наместа влажни коловози на патиштата

Наместа влажни коловози на патиштата Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата. АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување

СНЕГ ВЕЧЕРВА: Погледнете каде вечерва вpнe снег во Македонија

СНЕГ ВЕЧЕРВА: Погледнете каде вечерва вpнe снег во Македонија

Намалена видливост поради појава на магла од 50 до 70 метри има на планинскиот превој Стража и од 70 до 80 метри на патниот правец Штип – Неготино. Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Врнежи од дожд и снег со слаб интензитет се бележат во Крушево, Маврово и на планинскиот превој Стража, но во моментов не претставуваат пречка

Ноќва снег и магла на следните патни правци

Ноќва снег и магла на следните патни правци

Намалена видливост поради појава на магла од 50  до 70 метри има на планинскиот превој Стража и од 70 до 80 метри на патниот правец Штип – Неготино. Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Врнежи од дожд и снег со слаб интензитет се бележат во Крушево, Маврово и на планинскиот превој Стража, но во моментов не претставуваат пречка

Магла на Стража и на патниот правец Штип – Неготино

Магла на Стража и на патниот правец Штип – Неготино

Намалена видливост поради појава на магла од 50  до 70 метри има на планинскиот превој Стража и од 70 до 80 метри на патниот правец Штип – Неготино. Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Врнежи од дожд и снег со слаб интензитет се бележат во Крушево, Маврово и на планинскиот превој Стража, но во моментов не претставуваат пречка