притисни ентер »

Биткоинот ја премина „психолошката“ граница од 10 илјади долари

Биткоинот ја премина „психолошката“ граница од 10 илјади долари

Битокинот неделава го достигна своето највисоко ниво во оваа 2020 година, во средата достигна цена од 10.489,78 долари, што е највисоко ниво од септември 2019 година, преминувајќи ја „психолошката“ граница од 10 илјади долари, која им дава дополнителна сигурност на корисниците на оваа валута. Моменталнта цена е 10.231,85 за еден Биткоин. Од почетокот

Коронавирусот ја зголеми цената на биткоинот

Коронавирусот ја зголеми цената на биткоинот

Во утринските часови, цената на биткоинот достигна 10.489,78 долари, што е највисоко ниво од септември, покажуваат податоците на „CoinDesk“. Вредноста на биткоинот вчера го достигна највисокото ниво во оваа година, а вооедно и во последните пет месеци. Во утринските часови, цената на биткоинот достигна 10.489,78 долари, што е највисоко ниво од септември,

Коронавирусот ја зголеми цената на Биткоинот

Коронавирусот ја зголеми цената на Биткоинот

Во утринските часови, цената на биткоинот достигна 10.489,78 долари, што е највисоко ниво од септември, покажуваат податоците на „CoinDesk“. Вредноста на биткоинот вчера го достигна највисокото ниво во оваа година, а вооедно и во последните пет месеци. Во утринските часови, цената на биткоинот достигна 10.489,78 долари, што е највисоко ниво од септември,

Вредноста на биткоинот ја надмина границата од 10.000 долари

Вредноста на биткоинот ја надмина границата од 10.000 долари

Вредноста на биткоинот во средата го достигна највисокото ниво оваа година, а вооедно и во последните пет месеци. Во утринските часови, цената на биткоинот достигна 10.489,78 долари, што е највисоко ниво од септември, покажуваат податоците на CoinDesk. Само од почетокот на оваа година, најпопуларната криптовалута ја зголеми својата вредност за 44 проценти

Биткоинот ја надмина цената од 10.000 долари

Биткоинот ја надмина цената од 10.000 долари

Вредноста на биткоинот во средата го достигна највисокото ниво оваа година, а вооедно и во последните пет месеци. Во утринските часови, цената на биткоинот достигна 10.489,78 долари, што е највисоко ниво од септември, покажуваат податоците на CoinDesk. Само од почетокот на оваа година, најпопуларната криптовалута ја зголеми својата вредност за 44 проценти

Биткоинот ја надмина цената од 10.000 долари

Биткоинот ја надмина цената од 10.000 долари

Вредноста на биткоинот во средата го достигна највисокото ниво оваа година, а вооедно и во последните пет месеци. Во утринските часови, цената на биткоинот достигна 10.489,78 долари, што е највисоко ниво од лани од септември, покажуваат податоците на CoinDesk. Само од почетокот на оваа година, најпопуларната криптовалута ја зголеми својата вредност

Вредноста на биткоинот ја надмина границата од 10.000 долари

Вредноста на биткоинот ја надмина границата од 10.000 долари

Во текот на вчерашниот ден, најпознатата криптовалута биткоин го достигна своето највисоко ниво за оваа година, а исто така и во последните пет месеци. Утрото, цената на биткоинот достигна 10.489,78 долари, што е највисоко ниво од септември, покажуваат податоците на „ Coindesk “. Од почетокот на оваа година, најпопуларната криптовалута ја зголеми својата