притисни ентер »

ГДУ: Шилегов не само што не го уреди кејот, туку и ѓубето го остави во Вардар

ГДУ: Шилегов не само што не го уреди кејот, туку и ѓубето го остави во Вардар

Состојбата на реката Вардар е очајна. Амбасадорите ни го чистат ѓубрето покрај Вардар, а коритото на Вардар со години е преполно со ѓубре, комунален и градежен смет, стари машини за перење, апарати за домаќинство и феклен отпад, за кој никој од политичарите не предвидел решение, реагираат од Граѓанско-демократската унија (ГДУ). – Доволно е да се доближите