притисни ентер »

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Секој предмет, независно дали за него некој ургира или прашува, ако не е согласно Законот и не ги исполнува условите за добивање финансиска поддршка, не може да биде исплатен, децидни се од Платежната агенција. Во реакција по денешната изјава на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, Цветан Трипуновски, Агенцијата нагласува дека никој не

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Во реакција по денешната изјава на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, Цветан Трипуновски, Агенцијата нагласува дека никој не може незаконски да добие субвенции и да троши народни пари. – Денешното присуство на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, Цветан Трипуновски, во Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и

Трипуновски во Платежната агенција за неисплатени субвенции на земјоделец од Арачиново

Трипуновски во Платежната агенција за неисплатени субвенции на земјоделец од Арачиново

За ова, тој наводно му се пожалил на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски. Образложувајќи го случајот на Сулејмани, Трипуновски денеска даде изјава за медиумите пред Платежната агенција, при што повтори дека до 12 април, кога треба да се одржат предвремените парламентарни избори, постојано

Платежната агенција по изјавата на Трипуновски: Никој не може незаконски да добие субвенции

Платежната агенција по изјавата на Трипуновски: Никој не може незаконски да добие субвенции

Секој предмет, независно дали за него некој ургира или прашува, ако не е согласно Законот и не ги исполнува условите за добивање финансиска поддршка, не може да биде исплатен, децидни се од Платежната агенција. Во реакција по денешната изјава на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, Цветан Трипуновски, Агенцијата нагласува дека никој не

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Секој предмет, независно дали за него некој ургира или прашува, ако не е согласно Законот и не ги исполнува условите за добивање финансиска поддршка, не може да биде исплатен, децидни се од Платежната агенција. Во реакција по денешната изјава на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, Цветан Трипуновски, Агенцијата нагласува дека никој не

Трипуновски: Во Платежната агенција како и Министерството за земјоделие има некомпетентни луѓе на работни позиции

Трипуновски: Во Платежната агенција како и Министерството за земјоделие има некомпетентни луѓе на работни позиции

Трипуновски: Во Платежната агенција како и Министерството за земјоделие има некомпетентни луѓе на работни позиции Денеска сум во платежната агенција на барање на еден земјоделец кој што дојде до мене во Министерството и побара помош. Се работи за предмет кој што од 2018 година тапка во место и овој загрижен земјоделец од општина Арачиново, инаку се

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

– Секој предмет, независно дали за него некој ургира или прашува, ако не е согласно Законот и не ги исполнува условите за добивање финансиска поддршка, не може да биде исплатен, децидни се од Платежната агенција. Во реакција по денешната изјава на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, Цветан Трипуновски, Агенцијата нагласува дека никој не

Трипуновски во Платежната агенција за неисплатени субвенции на земјоделец од Арачиново

Трипуновски во Платежната агенција за неисплатени субвенции на земјоделец од Арачиново

– Земјоделецот од Општина Арачиново, Зејнула Сулејмани две години чека институциите да кажат зошто не добил субвенции. За ова, тој наводно му се пожалил на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски. Образложувајќи го случајот на Сулејмани, Трипуновски денеска даде изјава за медиумите пред Платежната

Земјоделец од Арачиново му се пожалил на Трипуновски дека не добил субвенции

Земјоделец од Арачиново му се пожалил на Трипуновски дека не добил субвенции

Дополнителниот заменик-министер за земјоделство Цветан Трипуновски денеска ја посети Платежната агенција за финансиска поддршка на земјоделството, откако земјоделец од Арачиново му се пожалил дека не му биле исплатените субвенциите. – Се работи за предмет што од 2018 година тапка во место, а загрижениот земјоделец е Зејнула Сулејмани, кој две години

Трипуновски: Во Платежната агенција како и Министерството за земјоделие има некомпетентни луѓе на работни позиции

Трипуновски: Во Платежната агенција како и Министерството за земјоделие има некомпетентни луѓе на работни позиции

Денеска сум во платежната агенција на барање на еден земјоделец кој што дојде до мене во Министерството и побара помош. Се работи за предмет кој што од 2018 година тапка во место и овој загрижен земјоделец од општина Арачиново, инаку се работи за Зејнула Сулејмани кој што две години го чека одговорот за своите редовно заслужени субвенции, ова денеска

Реакција на денешниот прес на дополнителниот заменик министер за земјоделство Цветан Трипуновски

Реакција на денешниот прес на дополнителниот заменик министер за земјоделство Цветан Трипуновски

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој преку соопштение реагираше на на денешната прес конференција на дополнителниот заменик министер за земјоделство Цветан Трипуновски. Ви ја пренесуваме нивната реакција во целост: Денешното присуство на дополнителниот заменик министер за земјоделство, Цветан Трипуновски, во Агенцијата

Трипуновски: Во Платежната агенција како и Министерството за земјоделие има некомпетентни луѓе на работни позиции

Трипуновски: Во Платежната агенција како и Министерството за земјоделие има некомпетентни луѓе на работни позиции

Денеска сум во платежната агенција на барање на еден земјоделец кој што дојде до мене во Министерството и побара помош. Се работи за предмет кој што од 2018 година тапка во место и овој загрижен земјоделец од општина Арачиново, инаку се работи за Зејнула Сулејмани кој што две години го чека одговорот за своите редовно заслужени субвенции, ова денеска

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Секој предмет, независно дали за него некој ургира или прашува, ако не е согласно Законот и не ги исполнува условите за добивање финансиска поддршка, не може да биде исплатен, децидни се од Платежната агенција. Во реакција по денешната изјава на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, Цветан Трипуновски , Агенцијата нагласува дека никој не

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Секој предмет, независно дали за него некој ургира или прашува, ако не е согласно Законот и не ги исполнува условите за добивање финансиска поддршка, не може да биде исплатен, децидни се од Платежната агенција. Во реакција по денешната изјава на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, Цветан Трипуновски, Агенцијата нагласува дека никој не

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Никој не може незаконски да добие субвенции, реагира Платежната агенција по изјавата на Трипуновски

Секој предмет, независно дали за него некој ургира или прашува, ако не е согласно Законот и не ги исполнува условите за добивање финансиска поддршка, не може да биде исплатен, децидни се од Платежната агенција. Во реакција по денешната изјава на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, Цветан Трипуновски , Агенцијата нагласува дека никој не

Трипуновски во Платежната агенција за неисплатени субвенции на земјоделец од Арачиново

Трипуновски во Платежната агенција за неисплатени субвенции на земјоделец од Арачиново

Земјоделецот од Општина Арачиново, Зејнула Сулејмани две години чека институциите да кажат зошто не добил субвенции. За ова, тој наводно му се пожалил на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски. Образложувајќи го случајот на Сулејмани, Трипуновски денеска даде изјава за медиумите пред Платежната

Трипуновски: Во Платежната агенција има некомпетентни луѓе на работни позиции

Трипуновски: Во Платежната агенција има некомпетентни луѓе на работни позиции

Интегрален текст од изјава на Цветан Трипуновски – дополнителен заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство „Денеска сум во платежната агенција на барање на еден земјоделец кој што дојде до мене во Министерството и побара помош. Се работи за предмет кој што од 2018 година тапка во место и овој загрижен земјоделец од општина Арачиново,