притисни ентер »

Договорот за брегзит се очекува следната недела, пишува уредникот на „Тајмс“

Договорот за брегзит се очекува следната недела, пишува уредникот на „Тајмс“

Договорот за брегзит на Велика Британија и ЕУ ќе биде објавен во вторник, откако еден ден претходно ќе биде разгледан од страна на британската влада, вели уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс. Ваквите информации тој ги соопшти осврнувајќи се на нацртот на дневниот ред за кој било разговарано во Лондон. „Според еден нацрт за дневниот ред што се разгледуваше

Договорот за брегзит се очекува следната недела, пишува уредникот на „Тајмс“

Договорот за брегзит се очекува следната недела, пишува уредникот на „Тајмс“

Договорот за брегзит на Велика Британија и ЕУ ќе биде објавен во вторник, откако еден ден претходно ќе биде разгледан од страна на британската влада, вели уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс. Ваквите информации тој ги соопшти осврнувајќи се на нацртот на дневниот ред за кој било разговарано во Лондон. „Според еден нацрт за дневниот ред што се разгледуваше

Договорот за брегзит се очекува следната недела, пишува уредникот на „Тајмс“

Договорот за брегзит се очекува следната недела, пишува уредникот на „Тајмс“

Договорот за брегзит на Велика Британија и ЕУ ќе биде објавен во вторник, откако еден ден претходно ќе биде разгледан од страна на британската влада, вели уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс. Ваквите информации тој ги соопшти осврнувајќи се на нацртот на дневниот ред за кој било разговарано во Лондон. „Според еден нацрт за дневниот ред што се разгледуваше

Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник

Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник

Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник, откако ден претходно ќе го разгледа британската Влада, тврди уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс, повикувајќи се на нацрт агенда за која е разговарано во Лондон. – Според еден нацрт од агендата за која е разговарано денеска во Вајтхол – „Кабинетот преферира в понеделник“ вели Коутс. Тој нагласува дека британскиот

Следната недела се очекува договор за Брексит

Следната недела се очекува договор за Брексит

Договорот за брегзит на Велика Британија и ЕУ ќе биде објавен во вторник, откако еден ден претходно ќе биде разгледан од страна на британската влада, вели уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс. Ваквите информации тој ги соопшти осврнувајќи се на нацртот на дневниот ред за кој било разговарано во Лондон. -Според еден нацрт за дневниот ред што се разгледуваше

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник, откако ден претходно ќе го разгледа британската Влада, тврди уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс, повикувајќи се на нацрт агенда за која е разговарано во Лондон. – Според еден нацрт од агендата за која е разговарано денеска во Вајтхол – „Кабинетот преферира в понеделник“ вели Коутс. Тој нагласува дека британскиот

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“ Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник, откако ден претходно ќе го разгледа британската Влада, тврди уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс, повикувајќи се на нацрт агенда за која е разговарано во Лондон. Тој нагласува дека британскиот министер за Брегзит, Доминик Раб ќе има

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“ Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник, откако ден претходно ќе го разгледа британската Влада, тврди уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс, повикувајќи се на нацрт агенда за која е разговарано во Лондон. – Според еден нацрт од агендата за која е разговарано денеска во Вајтхол

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс”

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс”

Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник, откако ден претходно ќе го разгледа британската Влада, тврди уредникот на „Тајмс” Сем Коутс, повикувајќи се на нацрт агенда за која е разговарано во Лондон. „Според еден нацрт од агендата за која е разговарано денеска во Вајтхол – „Кабинетот преферира в понеделник” вели Коутс“. Тој нагласува дека британскиот

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник, откако ден претходно ќе го разгледа британската Влада, тврди уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс, повикувајќи се на нацрт агенда за која е разговарано во Лондон. – Според еден нацрт од агендата за која е разговарано денеска во Вајтхол – „Кабинетот преферира в понеделник“ вели Коутс. Тој нагласува дека британскиот

loading...
Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник, откако ден претходно ќе го разгледа британската Влада, тврди уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс, повикувајќи се на нацрт агенда за која е разговарано во Лондон. – Според еден нацрт од агендата за која е разговарано денеска во Вајтхол – „Кабинетот преферира в понеделник“ вели Коутс. Тој нагласува дека британскиот

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник, откако ден претходно ќе го разгледа британската Влада, тврди уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс, повикувајќи се на нацрт агенда за која е разговарано во Лондон. – Според еден нацрт од агендата за која е разговарано денеска во Вајтхол – „Кабинетот преферира в понеделник“ вели Коутс. Тој нагласува дека британскиот

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник, откако ден претходно ќе го разгледа британската Влада, тврди уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс, повикувајќи се на нацрт агенда за која е разговарано во Лондон. – Според еден нацрт од агендата за која е разговарано денеска во Вајтхол – „Кабинетот преферира в понеделник“ вели Коутс. Тој нагласува дека британскиот

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде следната недела, тврди уредникот на „Тајмс“

Договорот за Брегзит ќе биде објавен во вторник, откако ден претходно ќе го разгледа британската Влада, тврди уредникот на „Тајмс“ Сем Коутс, повикувајќи се на нацрт агенда за која е разговарано во Лондон. – Според еден нацрт од агендата за која е разговарано денеска во Вајтхол – „Кабинетот преферира в понеделник“ вели Коутс. Тој нагласува дека британскиот