притисни ентер »

Лима не сонувала отсекогаш да биде моделка, едно време мислела да стане калуѓерка

Лима не сонувала отсекогаш да биде моделка, едно време мислела да стане калуѓерка

Ангелот на Викторија сикрет и една од најубавите жени во светот, немала отсекогаш желба да биде моделка и да се фотогрфира. Имено, Адријана Лима, која неодамна го прослави својот 38 роденден, своевремено размислувала да стане калуѓерка. Малкумина знаат дека оваа убавица која невиноста ја чуваше до првата брачна ноќ и денес е посветена верничка која

Лима не сонувала отсекогаш да биде моделка, едно време мислела да стане калуѓерка

Лима не сонувала отсекогаш да биде моделка, едно време мислела да стане калуѓерка

Ангелот на Викторија сикрет и една од најубавите жени во светот, немала отсекогаш желба да биде моделка и да се фотогрфира. Имено, Адријана Лима, која неодамна го прослави својот 38 роденден, своевремено размислувала да стане калуѓерка. Малкумина знаат дека оваа убавица која невиноста ја чуваше до првата брачна ноќ и денес е посветена верничка која

Сакала да биде калуѓерка, но стана убавица за која мечтаат сите мажи – Животната приказна на Адријана Лима

Сакала да биде калуѓерка, но стана убавица за која мечтаат сите мажи – Животната приказна на Адријана Лима

Оваа светски популарна убавица заведува со својата прекрасна појава, а откако се разведе од познатиот кошаркар, јавноста не престанува да ја следи секоја нејзина нова романса. Се работи за Адријана Лима, која неодамна го прослави својот 38-ми роденден. Иако животот не и бил лесен и била сиромашна, таа отсекогаш била убава, па за време на школувањето

Таа се чуваше за првата браќна ноќ

Таа се чуваше за првата браќна ноќ

Неодамна Адријана Лимаго прослави својот 38-ми роденден. Оваа убавица  не остава никого рамнодушен, таа заведува со својата прекрасна појава, а откако се разведе од познатиот кошаркар, јавноста не престанува да ја следи секоја нејзина нова романса. Татко и ја напуштил кога била бебе, останала да живее со мајката, па кога пораснала повторно се ближила

Сакала да се замонаши а денес е секси модел - Адријана Лима има чудна животна приказна

Сакала да се замонаши а денес е секси модел - Адријана Лима има чудна животна приказна

Манекенката на Викторија Сикрет, позната по заносното тело и убавина, убавата Адријана Лима, потекнува од Бразил и има 38. години. Нејзиниот пат до успехот не бил лесен, но на крајот се исплател. Родена е во сиромашно семејство и ја одгледувала само мајка и. Татко и гги напуштил кога имала само шест месеци. Отсекогаш била убава иако била сиромашна,

Сакала да биде калуѓерка, но стана убавица за која мечтаат сите мажи

Сакала да биде калуѓерка, но стана убавица за која мечтаат сите мажи

Сакала да биде калуѓерка, но стана убавица за која мечтаат сите мажи Оваа светски популарна убавица заведува со својата прекрасна појава, а откако се разведе од познатиот кошаркар, јавноста не престанува да ја следи секоја нејзина нова романса. Се работи за Адријана Лима, која неодамна го прослави својот 38-ми роденден. Татко и ја напуштиол кога била

Сакала да биде калуѓерка, но стана убавица за која мечтаат сите мажи

Сакала да биде калуѓерка, но стана убавица за која мечтаат сите мажи

Оваа светски популарна убавица заведува со својата прекрасна појава, а откако се разведе од познатиот кошаркар, јавноста не престанува да ја следи секоја нејзина нова романса. Се работи за Адријана Лима, која неодамна го прослави својот 38-ми роденден. Татко и ја напуштиол кога била бебе, останала да живее со мајката, па кога пораснала повторно се

САКАЛА ДА БИДЕ КАЛУЃЕРКА: Ја чуваше невиноста за брак, а сега е вистинска заводничка

САКАЛА ДА БИДЕ КАЛУЃЕРКА: Ја чуваше невиноста за брак, а сега е вистинска заводничка

Она што целиот свет го памети за нејзе е дека е посветена верничка која редовно посетува богослужби, а својата невиност ја чуваше за првата брачна ноќ... Оваа светски популарна убавица заведува со својата прекрасна појава, а откако се разведе од познатиот фудбалер, јавноста не престанува да ја следи секоја нејзина нова романса. Се работи за Адријана