притисни ентер »

Amazon е највреден бренд во светот за 2019 година

Amazon е највреден бренд во светот за 2019 година

Amazon ја доби титулата највреден бренд во светот. Во изминатите пет години компанијата основана од најбогатиот човек во светот, Џеф Безос, ја зголеми својата вредност за речиси пет пати на 315,5 милијарди долари покажа најновото разнгирање на топ 100 највредни брендови во светот – BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands. Ова рангирање го прави

„Амазон“ е највреден бренд во светот

„Амазон“ е највреден бренд во светот

САД- Американскиот технолошки гигант Амазон ги претекна „Епл“ и „Гугл“ и стана највредната марка во светот, според студија објавена во вторникот. Вредноста на брендот Амазон се зголеми на 315 милијарди долари, според извештајот на агенцијата за истражување на глобалниот пазар Кантар. Амазон скокна од третото на првото место и го засени Гугл, кој се

Амазон го претекна Гугл и стана највредната марка во светот

Амазон го претекна Гугл и стана највредната марка во светот

Американскиот технолошки гигант Амазон ги претекна Епл и Гугл и стана највредната марка во светот, според студија објавена во вторникот. Вредноста на брендот Амазон се зголеми на 315 милијарди долари, според извештајот на агенцијата за истражување на глобалниот пазар Кантар. Амазон скокна од третото на првото место и го засени Гугл, кој се лизна од

АМАЗОН ГО ЗАСЕНИ ГУГЛ: Како американскиот гигант стана водечки глобален бренд?

АМАЗОН ГО ЗАСЕНИ ГУГЛ: Како американскиот гигант стана водечки глобален бренд?

Амазон скокна од третото место на прво и го засени Гугл кој се лизна од првото на трето место, додека Епл го задржа второто место на листата највредни брендови. Вредноста на брендот Амазон порасна на 315 милијарди долари и така американскиот технолошки гигант ги пристигна Епл и Гугл и така стана највреден бренд на светот, покажува објавеното истражување

Амазон го престигна Гугл и стана највреден бренд на светот

Амазон го престигна Гугл и стана највреден бренд на светот

Вредноста на брендот Амазон порасна на 315 милијарди долари , се наведува цво извештајот на агенцијата Кантар за истражување на светскиот пазар. Амазон од трето се искачи на прво место , Гугл од прво замина на третото место , а на второто остана Епл. Амазон , кој во својата гаража во 1994 го основа сега најбогатиот човек на светот Џеф Безос, стигна

Највреден бренд во светот е Amazon (ВИДЕО)

Највреден бренд во светот е Amazon (ВИДЕО)

Вредноста на гигантот за електронска трговија се проценува на 315,5 милијарди долари. Со проценка на вредноста од 315,5 милијарди долари, гигантот за електронска трговија Amazon ја зазема првата позиција на листата BrandZ Top 100 највредни глобални брендови која е составена од агенцијата за истражување Kantar. Агенцијата, скокот на Amazon на листата

Amazon е највредниот бренд на светот

Amazon е највредниот бренд на светот

Вредноста на гигантот за електронска трговија Amazon, проценета е на 315,5 милијарди долари на листата BrandZ Top 100 највредни глобални брендови која е составена од агенцијата за истражување “Kantar”, и го зазема првото место на листата. Агенцијата, скокот на Amazon на листата го препишала на нејзиното диверзифицирано портфолио на услуги и додала