притисни ентер »

Работник во Штип паднал од 3,5 метри височина на бетонски под

Работник во Штип паднал од 3,5 метри височина на бетонски под

Работник е тешко повреден во Штип, откако паднал од 3,5 метри височина на бетонски под. Несреќата се случила вчера  околу 13.00 часот на ул.„Гоце Делчев“ во Штип, при изведување градежни работи на станбен објект. ,О.С. (54) од Штип, вработен како лимар, од засега непознати причини паднал од висина од 3,5 метри на бетонски под. Тој со возило на Итна

Работник во Штип паднал од 3,5 метри височина на бетонски под

Работник во Штип паднал од 3,5 метри височина на бетонски под

Работник е тешко повреден во Штип, откако паднал од 3,5 метри височина на бетонски под. Несреќата се случила вчера  околу 13.00 часот на ул.„Гоце Делчев“ во Штип, при изведување градежни работи на станбен објект. ,О.С. (54) од Штип, вработен како лимар, од засега непознати причини паднал од висина од 3,5 метри на бетонски под. Тој со возило на Итна

Работник во Штип паднал од 3,5 метри височина на бетонски под

Работник во Штип паднал од 3,5 метри височина на бетонски под

Работник е тешко повреден во Штип, откако паднал од 3,5 метри височина на бетонски под. Несреќата се случила вчера  околу 13.00 часот на ул.„Гоце Делчев“ во Штип, при изведување градежни работи на станбен објект. ,О.С. (54) од Штип, вработен како лимар, од засега непознати причини паднал од висина од 3,5 метри на бетонски под. Тој со возило на Итна

Повреден лимар по пад при изведување градежни работи

Повреден лимар по пад при изведување градежни работи

Градежен работник вчера при изведување активности на станбен објект во Штип паднал од висина од 3,5 метри и се здобил со тешки телесни повреди. Министерството за внатрешни работи информира дека при изведување градежни работи на станбен објект, О.С. (54) од Штип, вработен како лимар, вчера околу 13:00 часот на улицата „Гоце Делчев“ во Штип од засега

Тешко повреден градежен работник во Штип

Тешко повреден градежен работник во Штип

Градежен работник вчера при изведување активности на станбен објект во Штип паднал од висина од 3,5 метри и се здобил со тешки телесни повреди. Министерството за внатрешни работи информира дека при изведување градежни работи на станбен објект, О.С. (54) од Штип, вработен како лимар, вчера околу 13:00 часот на улицата „Гоце Делчев“ во Штип од засега

Лимар тешко повреден при пад од бетонски ѕид на зграда во Штип

Лимар тешко повреден при пад од бетонски ѕид на зграда во Штип

Вчера околу 13.00 часот на ул.„Гоце Делчев“ во Штип, при изведување градежни работи на станбен објект, О.С. (54) од Штип, вработен како лимар, од засега непознати причини паднал од висина од 3,5 метри на бетонски под. Тој со возило на Итна медицинска помош бил пренесен во Клиничката болница Штип каде му биле констатирани тешки телесни повреди, по што

Повреден лимар по пад при изведување градежни работи

Повреден лимар по пад при изведување градежни работи

Министерството за внатрешни работи информира дека при изведување градежни работи на станбен објект, О.С. (54) од Штип, вработен како лимар, вчера околу 13:00 часот на улицата „Гоце Делчев“ во Штип од засега непознати причини паднал од висина од 3,5 метри на бетонски под. Тој со возило на Итна медицинска помош бил пренесен во Клиничката болница Штип

Тешко повреден лимар во Штип

Тешко повреден лимар во Штип

Лимар од Штип бил тешко повреден откако паднал од објектот на кој извршувал работни задачи, информираше МВР. Според полицијата, несреќата се случила вчера околу 13 часот на улицата Гоце Делчев во Штип. При изведување градежни работи на станбен објект, О.С. (54) од Штип, вработен како лимар, од засега непознати причини паднал од висина од 3,5 метри

Лимар во Штип паднал од 3,5 метри височина на бетонски под

Лимар во Штип паднал од 3,5 метри височина на бетонски под

Тој со возило на Итна медицинска помош бил пренесен во Клиничката болница Штип каде му биле констатирани тешки телесни повреди, по што поради сериозноста на повредите бил пренесен во комплексот клиники „Мајка Тереза“ во Скопје. Вчера околу 13 часот на улица Гоце Делчев во Штип, при изведување градежни работи на станбен објект, О.С. (54) од Штип, вработен