притисни ентер »

БЕЛГРАД: Што ќе донесе Макрон во „дипломатскиот куфер“?

БЕЛГРАД: Што ќе донесе Макрон во „дипломатскиот куфер“?

Останува непознато, дали Макрон ќе дојде со некаква понуда за Србија или дипломатски ќе порача Белград и Приштина да постигнат договор, а ЕУ да посредува. Шефот на француската држава емануле Макрон, кој утре доаѓа во дводневна посета на Србија, покрај заедничкото обраќање со својот домаќин Александар Вучиќ кај Споменикот на благодарноста, ќе има и

Макрон во Белград ќе го чуваат 4.000 српски специјалци и ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ

Макрон во Белград ќе го чуваат 4.000 српски специјалци и ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ

Четири илјади специјалци на српската полиција и армија ќе се грижат за безбедноста на францускиот претседател Емануел Макрон за време на неговиот престој во Белград следната недела. Мерките за безбедност ќе бидат на највисоко ниво.

ПОКРАЈ 4.000 СПЕЦИЈАЛЦИ И ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ: Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

ПОКРАЈ 4.000 СПЕЦИЈАЛЦИ И ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ: Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

За обезбедување на францускиот претседател Емануел Макрон кој на 15 јули доаѓа во официјална посета на Србија ќе бидат применети посебни безбедносни мерки. Макрон ќе се чува со т.н систем „непробоен дијамант“ што подразбира заштита во секој момент и во секој агол. За неговата безбедност ќе се грижат дури 4.000 полициајци, српски специјалци како и припадници

ПОКРАЈ 4.000 СПЕЦИЈАЛЦИ И ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ: Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

ПОКРАЈ 4.000 СПЕЦИЈАЛЦИ И ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ: Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

За обезбедување на францускиот претседател Емануел Макрон кој на 15 јули доаѓа во официјална посета на Србија ќе бидат применети посебни безбедносни мерки. Макрон ќе се чува со т.н систем „непробоен дијамант“ што подразбира заштита во секој момент и во секој агол. За неговата безбедност ќе се грижат дури 4.000 полициајци, српски специјалци како и припадници

Макрон во Белград ќе го чуваат 4.000 српски специјалци и ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ

Макрон во Белград ќе го чуваат 4.000 српски специјалци и ЛЕГИЈА НА СТРАНЦИ

Четири илјади специјалци на српската полиција и армија ќе се грижат за безбедноста на францускиот претседател Емануел Макрон за време на неговиот престој во Белград следната недела. Мерките за безбедност ќе бидат на највисоко ниво.

Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

Мерките за безбедност ќе бидат на највисоко ниво. Макрон ќе се чува со т.н систем „непробоен дијамант“ што подразбира заштита во секој момент и во секој агол. За безбедноста на францускиот претседател Емануел Макрон за време на неговиот престој во Белград следната недела ќе се грижат четири илјади специјалци на српската полиција и армија како и припадници

Макрон во Белград ќе дојде без сопругата, ќе го чуваат 4.000 специјалци и Легијата на странци

Макрон во Белград ќе дојде без сопругата, ќе го чуваат 4.000 специјалци и Легијата на странци

Четири илјади специјалци на српската полиција и армија ќе се грижат за безбедноста на францускиот претседател Емануел Макрон за време на неговиот престој во Белград следната недела. Мерките за безбедност ќе бидат на највисоко ниво. Покрај тоа, неколку десетици припадници на францускита безбедносни служби веќе пристигнаа во Белград каде што ги координираат

Највисок степен на заштита – Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

Највисок степен на заштита – Макрон во Белград ќе се чува со „непробоен дијамант“

Безбедноста, протоколот и мерките ќе бидат на највисокото можно ниво. Четири илјади специјалци на српската полиција и армија, како и припадници на француската Легија на странци ќе се погрижат за безбедноста на францускиот претседател Емануел Макрон за време на неговиот престој во Белград следната недела. Безбедноста, протоколот и мерките ќе бидат на

Макрон ќе дојде во Белград без сопругата, ќе го чуваат 4.000 специјалци

Макрон ќе дојде во Белград без сопругата, ќе го чуваат 4.000 специјалци

Четири илјади специјалци на српската полиција и армија ќе се грижат за безбедноста на францускиот претседател Емануел Макрон за време на неговиот престој во Белград следната недела. Мерките за безбедност ќе бидат на највисоко ниво. Покрај тоа, неколку десетици припадници на францускита безбедносни служби веќе пристигнаа во Белград каде што ги координираат

Макрон во Белград ќе го чуваат 4.000 српски специјалци и Легијата на странци

Макрон во Белград ќе го чуваат 4.000 српски специјалци и Легијата на странци

Четири илјади специјалци на српската полиција и армија ќе се грижат за безбедноста на францускиот претседател Емануел Макрон за време на неговиот престој во Белград следната недела. Мерките за безбедност ќе бидат на највисоко ниво. Покрај тоа, неколку десетици припадници на францускита безбедносни служби веќе пристигнаа во Белград каде што ги координираат

Посетата на Макрон без посебно значење за косовското прашање

Посетата на Макрон без посебно значење за косовското прашање

Претседателот на Франција, Емануел Макрон, со посетата на Србија сака да испрати неколку пораки и да покаже дека е значаен играч на светската политичка и безбедносна сцена, пишуваат белградските медиуми во пресрет на средбата со српскиот колега Александар Вучиќ. Една од темите за кои ќе се разговара на највисоко државно ниво е можноста Франција во