притисни ентер »

ИН МЕМОРИАМ: Почина Љубе Рајевски

ИН МЕМОРИАМ: Почина Љубе Рајевски

После долгата борба со тешка болест, почина Љубе Рајевски. Рајевски беше долгогодишен директор и член на Управниот одбор во НЛБ Банка. Љубе Рајевски важеше за еден од најпочитуваните банкари во Македонија,

ИН МЕМОРИАМ: Почина Љубе Рајевски

ИН МЕМОРИАМ: Почина Љубе Рајевски

После долгата борба со тешка болест, почина Љубе Рајевски. Рајевски беше долгогодишен директор и член на Управниот одбор во НЛБ Банка. Љубе Рајевски важеше за еден од најпочитуваните банкари во Македонија,

Тажна вест: Почина Љубе Рајевски

Тажна вест: Почина Љубе Рајевски

После долгата борба со тешка болест, почина Љубе Рајевски. Рајевски беше долгогодишен директор и член на Управниот одбор во НЛБ Банка. Љубе Рајевски важеше за еден од најпочитуваните банкари во Македонија, пренесува ТВ21.

Тажна вест: Почина Љубе Рајевски

Тажна вест: Почина Љубе Рајевски

Тажна вест: Почина Љубе Рајевски После долгата борба со тешка болест, почина Љубе Рајевски. Рајевски беше долгогодишен директор и член на Управниот одбор во НЛБ Банка. Љубе Рајевски важеше за еден од најпочитуваните банкари во Македонија, пренесува ТВ21.