притисни ентер »

Слоба е во врска со Дара Бубамара?!

Слоба е во врска со Дара Бубамара?!

Младиот српски пејач Слободан Радовановиќ, откако се разведе со Кија Коцкар, започна врска со Луна Џогани, а сега се зборува дека е во врска со една од постарите колешки. Имено станува зборр за Дара Бубамара, која неодамна раскина со кошаркарот, па информер пишува дека неодамна почнале врска. Засега оваа врска не е потврдена ниту од Дара Бубамара,

Нова с*кс афера: Слоба Радановиќ е во врска со Дара Бубамара? Пејачот се пофалил каква е во кревет неговата колешка

Нова с*кс афера: Слоба Радановиќ е во врска со Дара Бубамара? Пејачот се пофалил каква е во кревет неговата колешка

Нова с*кс афера: Слоба Радановиќ е во врска со Дара Бубамара? Пејачот се пофалил каква е во кревет неговата колешка Дара Бубамара (43) и Слоба Радановиќ (29) се во љубовна врска, пишува српскиот портал „Информер“ .  Фолк ѕвездата и нејзиниот помлад колега заедно настапуваат  со месеци, а неодамна започнале љубовна врска која ја кријат од очите на јавноста

Нова с*кс афера ја тресе српската естрада: Слоба Радановиќ е во врска со Дара Бубамара? Пејачот се пофалил каква е во кревет неговата колешка

Нова с*кс афера ја тресе српската естрада: Слоба Радановиќ е во врска со Дара Бубамара? Пејачот се пофалил каква е во кревет неговата колешка

Дара Бубамара (43) и Слоба Радановиќ (29) се во љубовна врска, пишува српскиот портал „Информер“ .  Фолк ѕвездата и нејзиниот помлад колега заедно настапуваат  со месеци, а неодамна започнале љубовна врска која ја кријат од очите на јавноста. „Слоба и Дара имаат ист менаџер кој им договори неколку заеднички тезги. На почетокот ја делеа сцената, а сега

Слободан во врска со постара колешка од естрадата

Слободан во врска со постара колешка од естрадата

Младиот српски пејач Слободан Радовановиќ, откако се разведе со Кија Коцкар, започна врска со Луна Џогани, а сега се зборува дека е во врска со една од постарите колешки. Имено станува зборр за Дара Бубамара, која неодамна раскина со кошаркарот, па информер пишува дека неодамна почнале врска. Засега оваа врска не е потврдена ниту од Дара Бубамара,