притисни ентер »

ТЕШКА СООБРАЌАЈКА КАЈ ЖЕЛЕЗНИЧКА во Скопје - Настрада и семафор (ФОТО)

ТЕШКА СООБРАЌАЈКА КАЈ ЖЕЛЕЗНИЧКА во Скопје - Настрада и семафор (ФОТО)

Тешка сообраќајка се случи попладнево во центарот на Скопје, кај Транспортен центар откако се судрија автомобил и такси возило. Во несреќата настрадал и семафорот, а во моментов има полиција која го регулира сообраќајот. Засега не се знае дали има повредени лица во сообраќајката. Повеќе информации наскоро.

ТЕШКА СООБРАЌАЈКА КАЈ ЖЕЛЕЗНИЧКА во Скопје - Настрада и семафор (ФОТО)

ТЕШКА СООБРАЌАЈКА КАЈ ЖЕЛЕЗНИЧКА во Скопје - Настрада и семафор (ФОТО)

Тешка сообраќајка се случи попладнево во центарот на Скопје, кај Транспортен центар откако се судрија автомобил и такси возило. Во несреќата настрадал и семафорот, а во моментов има полиција која го регулира сообраќајот. Засега не се знае дали има повредени лица во сообраќајката. Повеќе информации наскоро.

ПОЛИЦИЈАТА НА ТЕРЕН: Сообраќајна несреќа предизвика хаос кај железничка- настрада и семафорот (ФОТО)

ПОЛИЦИЈАТА НА ТЕРЕН: Сообраќајна несреќа предизвика хаос кај железничка- настрада и семафорот (ФОТО)

ПОЛИЦИЈАТА НА ТЕРЕН: Сообраќајна несреќа предизвика хаос кај железничка- настрада и семафорот (ФОТО) Тешка сообраќајка се случи попладнево во центарот на Скопје, кај Транспортен центар откако се судрија автомобил и такси возило, објавува Вечер . Во несреќата настрадал и семафорот, а во моментов има полиција која го регулира сообраќајот. Засега не се

Сообраќајка попладнево кај Железничка - искршен семафорот, полицијата го регулира сообраќајот

Сообраќајка попладнево кај Железничка - искршен семафорот, полицијата го регулира сообраќајот

Тешка сообраќајна несреќа се случила попладнево во центарот на Скопје, кај Транспортен центар откако се судриле автомобил и такси возило, објави Вечер . Во несреќата удрен бил и семафорот, а во моментов има полиција која го регулира сообраќајот. Засега не се знае дали има повредени лица во сообраќајката. Фотографиите од несреќата погледнете ги ОВДЕ

(Фото)  Сообраќајна нecpeќa пpeдизвика xaoc кај железничка- нacтpaда и ceмафopoт

(Фото) Сообраќајна нecpeќa пpeдизвика xaoc кај железничка- нacтpaда и ceмафopoт

Тешка сообраќајка се случи попладнево во центарот на Скопје, кај Транспортен центар откако се судрија автомобил и такси возило, објавува Вечер. Во несреќата настрадал и семафорот, а во моментов има полиција која го регулира сообраќајот. Засега не се знае дали има повредени лица во сообраќајката. Повеќе информации наскоро.