притисни ентер »

Маж падна во канал и се повреди, му помогна МАЧКА

Маж падна во канал и се повреди, му помогна МАЧКА

Маж падна во канал и се повреди, му помогна МАЧКА Во јапонскиот град Тоиома, маж пропаднал во канал, односно се повредил полесно, но неговата несреќа не би била толку необична да не му помогнала мачка, јавуваат јапонските медиуми. Имено, една мачка упорно гледала во каналот за наводнување во кој паднал мажот, па така заинтересираните граѓани застанале

Мачка спасила маж кој паднал во канал во Јапонија

Мачка спасила маж кој паднал во канал во Јапонија

Во јапонскиот град Тоиома, маж пропаднал во канал, односно се повредил полесно, но неговата несреќа не би била толку необична да не му помогнала мачка, јавуваат јапонските медиуми. Имено, една мачка упорно гледала во каналот за наводнување во кој паднал мажот, па така заинтересираните граѓани застанале да проверат што се случува. Тогаш во каналот гледале

Мачка спасила маж кој паднал во канал во Јапониja

Мачка спасила маж кој паднал во канал во Јапониja

Во јапонскиот град Тоиома, маж пропаднал во канал, односно се повpeдил полесно, но неговата нecpеќа не би била толку необична да не му помогнала мачка, јавуваат јапонските медиуми. Имено, една мачка упорно гледала во каналот за наводнување во кој паднал мажот, па така заинтересираните граѓани застанале да проверат што се случува. Тогаш во каналот гледале