Со ова ќе бидете неодоливи за мажите

Многу нешта влијаат дали ќе им се допаднете на мажите... Доколку сакате да им бидете допадливи на повеќето мажи, тогаш следете ја онаа од Мерлин Монро дека мажите сакаат искрена насмевка: „ако маж може да ме насмее, тогаш може се“. Што е важно? Проследете ги следните точки: - Боја на глас - Насмевка - Облини - Црвена облека