притисни ентер »

Сноуден предупредува: Мерките за контрола на луѓето во текот на пандемијата би можеле да останат засекогаш

Сноуден предупредува: Мерките за контрола на луѓето во текот на пандемијата би можеле да останат засекогаш

ФУТУРАМА Сноуден предупредува: Мерките за контрола на луѓето во текот на пандемијата би можеле да останат засекогаш Никола Бурагев 3 минути 0 0 Сноуден предупредува на користење на вештачката интелигенција во следењето на луѓето. Следењето на луѓето во текот на пандемијата на коронавирусот би можело подоцна да се претвори во апсолутно кршење на приватноста

Сноуден предупредува: Мерките за контрола на луѓето во текот на пандемијата би можеле да останат засекогаш

Сноуден предупредува: Мерките за контрола на луѓето во текот на пандемијата би можеле да останат засекогаш

Сноуден предупредува на користење на вештачката интелигенција во следењето на луѓето. Следењето на луѓето во текот на пандемијата на коронавирусот би можело подоцна да се претвори во апсолутно кршење на… Текстот Сноуден предупредува: Мерките за контрола на луѓето во текот на пандемијата би можеле да останат засекогаш е превземен од USB.mk . The post