притисни ентер »

FitKit со иницијатива #ВежбамОдДома за деца и возрасни

FitKit со иницијатива #ВежбамОдДома за деца и возрасни

ПРИЈАТЕЛИ FitKit со иницијатива #ВежбамОдДома за деца и возрасни Никола Бурагев 6 минути 0 0 Во време кога изолација е повеќе од потребна, мобилната апликација FitKit се приклучува кон иницијативата #СедиДома со креирање на #ВежбамОдДома активности наменети за деца и возрасни. Со цел да ѝ се помогне на пошироката популација да остане физички активна

ФитКит со иницијатива #ВежбамОдДома за деца и возрасни

ФитКит со иницијатива #ВежбамОдДома за деца и возрасни

Во време кога изолација е повеќе од потребна, мобилната апликација ФитКит се приклучува кон иницијативата #СедиДома со креирање на #ВежбамОдДома активности наменети за деца и возрасни. Со цел да ѝ се помогне на пошироката популација да остане физички активна и во комфорот на својот дом, но и да се подигне колективната свест од потребата за вежбање

ФитКит со иницијатива #ВежбамОдДома за деца и возрасни

ФитКит со иницијатива #ВежбамОдДома за деца и возрасни

Во време кога изолација е повеќе од потребна, мобилната апликација ФитКит се приклучува кон иницијативата #СедиДома со креирање на #ВежбамОдДома активности наменети за деца и возрасни. Со цел да ѝ се помогне на пошироката популација да остане физички активна и во комфорот на својот дом, но и да се подигне колективната свест од потребата за вежбање

ФитКит со иницијативата #ВежбамОдДома ти помага да останеш фит и во време на изолација

ФитКит со иницијативата #ВежбамОдДома ти помага да останеш фит и во време на изолација

Во време кога изолација е повеќе од потребна, мобилната апликација ФитКит се приклучува кон иницијативата #СедиДома со креирање на #ВежбамОдДома активности наменети за деца и возрасни. Со цел да ѝ се помогне на пошироката популација да остане физички активна и во комфорот на својот дом, но и да се подигне колективната свест од потребата за вежбање

ФитКит со иницијативата #ВежбамОдДома ти помага да останеш фит и во време на изолација

ФитКит со иницијативата #ВежбамОдДома ти помага да останеш фит и во време на изолација

Во време кога изолација е повеќе од потребна, мобилната апликација ФитКит се приклучува кон иницијативата #СедиДома со креирање на #ВежбамОдДома активности наменети за деца и возрасни. Со цел да ѝ се помогне на пошироката популација да остане физички активна и во комфорот на својот дом, но и да се подигне колективната свест од потребата за вежбање