притисни ентер »

Мајли Сајрус: Се омажив за Лиам, но и понатаму сексуално ме привлекуваат жени

Мајли Сајрус: Се омажив за Лиам, но и понатаму сексуално ме привлекуваат жени

Двојката се венча во декември лани, а сега Мајли за магазинот „Ел“ зборувала за тоа како нивниот брак ја збунува околината. Мајли Сајрус (26) и Лиам Хемсворт (28) се во брак неколку месеци, а пејачката во едно интервју рече дека тоа не значи дека таа повеќе не ја привлекуваат жените. Двојката се венча во декември лани, а сега Мајли за магазинот „Ел“

Мајли Сајрус: Се омажив за Лиам, но и понатаму сексуално ме привлекуваат жени

Мајли Сајрус: Се омажив за Лиам, но и понатаму сексуално ме привлекуваат жени

Мајли Сајрус (26) и Лиам Хемсворт (28) се во брак неколку месеци, а пејачката во едно интервју рече дека тоа не значи дека таа повеќе не ја привлекуваат жените. Двојката се венча во декември лани, а сега Мајли за магазинот „Ел“ зборувала за тоа како нивниот брак ја збунува околината. – Сè уште сексуално ме привлекуваат жените, иако се оженив со Лиам

Мајли Сајрус ја привлекуваат жени, не сака деца со Лиам Хемсфорт

Мајли Сајрус ја привлекуваат жени, не сака деца со Лиам Хемсфорт

Пејачката и актерка Мајли Сајрус, која лани во декември се омажи за своето долгогодишно момче, Лиам Хемсфорт, откри дека засега не сака да има деца со глумецот. Таа во интервју за магазинот „Ел“ вели дека се додека планетата е еколошки загадено и несигурно место за живеење, нема да има деца. „Оној ден кога ќе знам дека водата е чиста, а животот нормален,

Мајли Сајрус ја привлекуваат жени, не сака деца со Лиам Хемсфорт

Мајли Сајрус ја привлекуваат жени, не сака деца со Лиам Хемсфорт

Пејачката и актерка Мајли Сајрус, која лани во декември се омажи за своето долгогодишно момче, Лиам Хемсфорт, откри дека засега не сака да има деца со глумецот. Таа во интервју за магазинот „Ел“ вели дека се додека планетата е еколошки загадено и несигурно место за живеење, нема да има деца. „Оној ден кога ќе знам дека водата е чиста, а животот нормален,