притисни ентер »

Кои млади луѓе Заев ги задржува во Македонија?

Кои млади луѓе Заев ги задржува во Македонија?

Златко е политичар, кој дваесетина години се шета по различни партии. Секогаш е со власта и континуирано е на државна функција. Нo Златко, по 20 години „измачување врз грбот на државата“, ги спакувал куферите и одлучил да се отсели од Македонија. Не, од страв дека ќе ги изгуби претстојните избори, затоа што Златко никогаш не губи, оти се лепи за секоја

Кои млади луѓе Заев ги задржува во Македонија?

Кои млади луѓе Заев ги задржува во Македонија?

Колумна на Никола Тасев: Златко е политичар, кој дваесетина години се шета по различни партии. Секогаш е со власта и континуирано е на државна функција. Нo Златко, по 20 години „измачување врз грбот на државата“, ги спакувал куферите и одлучил да се отсели од Македонија. Не, од страв дека ќе ги изгуби престојните избори, затоа што Златко никогаш не

Кои млади луѓе Заев ги задржува во Македонија?

Кои млади луѓе Заев ги задржува во Македонија?

Златко е политичар, кој дваесетина години се шета по различни партии. Секогаш е со власта и континуирано е на државна функција. Нo Златко, по 20 години „измачување врз грбот на државата“, ги спакувал куферите и одлучил да се отсели од Македонија. Не, од страв дека ќе ги изгуби престојните избори, затоа што Златко никогаш не губи, оти се лепи за секоја