притисни ентер »

„Елден ринг“ – нов проект од творецот на „Игра на тронови“

„Елден ринг“ – нов проект од творецот на „Игра на тронови“

Писателoт на книгите „Песни за мразот и огнот“, по кои настана и популарната серија „Игра на тронови“, Џорџ РР Мартин работи на нов проект овојпат видеоигра со назив „Елден ринг“. Судејќи според оваа информација, писателот или ја завршил последната книга која ќе даде епилог за случувањата во Вестерос и седумте кралства, или тоа нема да го дочекаме

„Елден ринг“ – нов проект од творецот на „Игра на тронови“

„Елден ринг“ – нов проект од творецот на „Игра на тронови“

Писателoт на книгите „Песни за мразот и огнот“, по кои настана и популарната серија „Игра на тронови“, Џорџ РР Мартин работи на нов проект овојпат видеоигра со назив „Елден ринг“. Судејќи според оваа информација, писателот или ја завршил последната книга која ќе даде епилог за случувањата во Вестерос и седумте кралства, или тоа нема да го дочекаме

„Елден ринг“ – нов проект од творецот на „Игра на тронови“

„Елден ринг“ – нов проект од творецот на „Игра на тронови“

Писателoт на книгите „Песни за мразот и огнот“, по кои настана и популарната серија „Игра на тронови“, Џорџ РР Мартин работи на нов проект овојпат видеоигра со назив „Елден ринг“. Судејќи според оваа информација, писателот или ја завршил последната книга која ќе даде епилог за случувањата во Вестерос и седумте кралства, или тоа нема да го дочекаме