притисни ентер »

Galaxy Note10 и Galaxy Note10 Pro ќе имаат 4170 mAh батерија

Galaxy Note10 и Galaxy Note10 Pro ќе имаат 4170 mAh батерија

Се појавуваат се повеќе и повеќе гласини за новата серија на паметни телефони Galaxy Note10, која се очекува да биде објавена на 10-ти август. Сега, благодарение на познатите извори наведени од 91mobiles, дознаваме дека две од опциите во Note10 и Note10 Pro ќе имаат батерија од 4170 mAh. Note10 може да понуди Dynamic AMOLED дисплеј со 6,4-инчен и 128GB

Galaxy Note10 и Galaxy Note10 Pro ќе имаат 4170 mAh батерија

Galaxy Note10 и Galaxy Note10 Pro ќе имаат 4170 mAh батерија

Се појавуваат се повеќе и повеќе гласини за новата серија на паметни телефони Galaxy Note10, која се очекува да биде објавена на 10-ти август. Сега, благодарение на познатите извори наведени од 91mobiles, дознаваме дека две од опциите во Note10 и Note10 Pro ќе имаат батерија од 4170 mAh. Note10 може да понуди Dynamic AMOLED дисплеј со 6,4-инчен и 128GB

Samsung може да го претстави Galaxy Note10 на 10. август (ВИДЕО)

Samsung може да го претстави Galaxy Note10 на 10. август (ВИДЕО)

Минатата година, Samsung го претстави Galaxy Note 9 на 9 август, а годинава се очекува дека следната генерација во серијата Galaxy Note ќе дебитира во текот на истиот месец. Информациите од Јужна Кореја дури укажуваат на точниот датум, имено на 10. август. Можно е да се поврзе со бројката во серијата и не е случајно дека Samsung може да го избере тој

Samsung може да го претстави Galaxy Note10 на 10. август (ВИДЕО)

Samsung може да го претстави Galaxy Note10 на 10. август (ВИДЕО)

Минатата година, Samsung го претстави Galaxy Note 9 на 9 август, а годинава се очекува дека следната генерација во серијата Galaxy Note ќе дебитира во текот на истиот месец. Информациите од Јужна Кореја дури укажуваат на точниот датум, имено на 10. август. Можно е да се поврзе со бројката во серијата и не е случајно дека Samsung може да го избере тој

Samsung Galaxy S10 со 31% повисока продажба во Европа

Samsung Galaxy S10 со 31% повисока продажба во Европа

Samsung е најсупешен во Холандија од цела Европа, при што продал дури 100,000 уреди за само три месеци. Samsung најави дека продажбата на Galaxy S10 сеирјата во Холандија надминала 100,000 уреди во првите три месеци откако беше лансиран. Оваа цифра не може да се спореди со онаа од американскиот и британскиот пазар, но е многу висока и претставува највисок

Конечно: Samsung го реши најголемиот проблем со камерите на S10 уредите!

Конечно: Samsung го реши најголемиот проблем со камерите на S10 уредите!

Galaxy S10 уредите се несоменено едни од најдобрите уреди на пазарот со најмоќни спецификации и одлични камери. Но, една одлука која Samsung ја имаше донесено во однос на камерите ги остави корисниците разочарани.. барем досега... Станува збор за Live Focus функцијата, верзијата на Samsung за Portrait Mode, со која S10 и S10 Plus ги користат главните