притисни ентер »

Кина го заврши својот глобален сателитски навигациски систем (ВИДЕО)

Кина го заврши својот глобален сателитски навигациски систем (ВИДЕО)

ФУТУРАМА , Тренди Кина го заврши својот глобален сателитски навигациски систем (ВИДЕО) 3 минути 0 0 Кина соопшти дека нејзиниот глобален сателитски навигациски систем BeiDou-3 сега е целосно оперативен и подготврн да пружи прецизни услуги на позиционирање ширум светот. Beidou-3 е конкуренција на GPS, GLONASS и Galileо, а информациите за неговото комплетирање

Кина го заврши својот глобален сателитски навигациски систем (ВИДЕО)

Кина го заврши својот глобален сателитски навигациски систем (ВИДЕО)

Кина соопшти дека нејзиниот глобален сателитски навигациски систем BeiDou-3 сега е целосно оперативен и подготврн да пружи прецизни услуги на позиционирање ширум светот. Beidou-3 е конкуренција на GPS, GLONASS и Galileо,… Текстот Кина го заврши својот глобален сателитски навигациски систем (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Кина го заврши својот