притисни ентер »

Леташе 200 метри, од поршето се слушаше гласна музика и дека некој КРКЉА! Сведочење на боксерот кој учествувал во стравичната несреќа (ФОТО)

Леташе 200 метри, од поршето се слушаше гласна музика и дека некој КРКЉА! Сведочење на боксерот кој учествувал во стравичната несреќа (ФОТО)

"Автомобилот одеднаш се створи пред нас, не знам со која брзина одеше". Среќа што кумот беше присебен, па сврте и удри во банкината. Ако тој директно нè удреше, прашање е дали ќе оставеме живи, на овој начин, останавме без лево тркало и вратата, а тој автомобил леташе уште 200 метри", рече боксерот од Приједор Дражан Јањанин за" Независне ". Тој бил

Леташе 200 метри, од поршето се слушаше гласна музика и дека некој КРКЉА! Сведочење на боксерот кој учествувал во стравичната несреќа (ФОТО)

Леташе 200 метри, од поршето се слушаше гласна музика и дека некој КРКЉА! Сведочење на боксерот кој учествувал во стравичната несреќа (ФОТО)

"Автомобилот одеднаш се створи пред нас, не знам со која брзина одеше". Среќа што кумот беше присебен, па сврте и удри во банкината. Ако тој директно нè удреше, прашање е дали ќе оставеме живи, на овој начин, останавме без лево тркало и вратата, а тој автомобил леташе уште 200 метри", рече боксерот од Приједор Дражан Јањанин за" Независне ". Тој бил