притисни ентер »

Причината за пожарот во охридскиот затвор била неизгасена цигара

Причината за пожарот во охридскиот затвор била неизгасена цигара

Пожарот што се случи во Казнено-поправната установа „Охрид“ пред еден месец бил предизвикан од неизгасната цигара во соба во која бил сместен еден од затворениците кои издржувале затворска казна. Полицијата соопшти дека постојат основи оти 20-годишно лице со иницијали Ч.Р. го предизвикало пожарот и против него е подесена кривична пријава. За време

Во затворот во Охрид: 20-годишен затвореник си ја запалил келијата со цигара

Во затворот во Охрид: 20-годишен затвореник си ја запалил келијата со цигара

СВР Охрид поднесе кривична пријава против Ч.Р. (20) од Виница поради постоење основи за сомнение за сторено кривично дело ,,предизвикување општа опасност”. Пријавениот, кој се наоѓа во Казнено-поправната установа Охрид на издржување затворска казна, на 05.08.2018 година во 21.45 часот во КПУ – Затвор Охрид, од неизгасната цигара предизикал пожар во

Неизгасната цигара била причината за пожарот во охридскиот затвор

Неизгасната цигара била причината за пожарот во охридскиот затвор

Пожарот што се случи во Казнено-поправната установа Охрид пред еден месец, бил предизвикан од неизгасната цигара во соба во која бил сместен еден од затворениците кои издржувале затворска казна. Полицијата соопшти дека постојат основи оти 20-годишно лице со иницијали Ч.Р. го предизвикало пожарот и против него е подесена кривична пријава. За време на

Неизгасната цигара била причината за пожарот во охридскиот затвор

Неизгасната цигара била причината за пожарот во охридскиот затвор

Пожарот што се случи во Казнено-поправната установа Охрид пред еден месец, бил предизвикан од неизгасната цигара во соба во која бил сместен еден од затворениците кои издржувале затворска казна. Полицијата соопшти дека постојат основи оти 20-годишно лице со иницијали Ч.Р. го предизвикало пожарот и против него е подесена кривична пријава. За време на

Неизгасната цигара била причината за пожарот во охридскиот затвор

Неизгасната цигара била причината за пожарот во охридскиот затвор

Пожарот што се случи во Казнено-поправната установа Охрид пред еден месец, бил предизвикан од неизгасната цигара во соба во која бил сместен еден од затворениците кои издржувале затворска казна. Полицијата соопшти дека постојат основи оти 20-годишно лице со иницијали Ч.Р. го предизвикало пожарот и против него е подесена кривична пријава. За време на

Неизгасната цигара била причината за пожарот во охридскиот затвор

Неизгасната цигара била причината за пожарот во охридскиот затвор

Пожарот што се случи во Казнено-поправната установа „Охрид“ пред еден месец бил предизвикан од неизгасната цигара во соба во која бил сместен еден од затворениците кои издржувале затворска казна. Полицијата соопшти дека постојат основи оти 20-годишно лице со иницијали Ч.Р. го предизвикало пожарот и против него е подесена кривична пријава. За време

Дваесет годишно момче ќе одговара: Го запалило затворот во Охрид

Дваесет годишно момче ќе одговара: Го запалило затворот во Охрид

СВР Охрид поднесе кривична пријава против 20-годишниот Ч.Р. од Виница поради постоење основи ан сомнение за сторено кривично дело ,,предизвикување општа опасност”. Пријавениот, кој се наоѓа во Казнено-поправната установа Охрид на издржување затворска казна, на  05.08.2018  година во 21.45 часот во Затвор Охрид,  од неизгасната цигара предизикал пожар

Неизгасната цигара била причината за пожарот во охридскиот затвор

Неизгасната цигара била причината за пожарот во охридскиот затвор

Пожарот што се случи во Казнено-поправната установа  во Охрид пред еден месец бил предизвикан од неизгасната цигара во соба во која бил сместен еден од затворениците кои издржувале затворска казна. Полицијата соопшти дека постојат основи оти 20-годишно лице со иницијали Ч.Р. го предизвикало пожарот и против него е подесена кривична пријава. За време