притисни ентер »

(ФОТО) Од КФСМ се пофалија: Нашите кошаркари имаат НБА услови

(ФОТО) Од КФСМ се пофалија: Нашите кошаркари имаат НБА услови

Нашата федерација се погрижи нашиот најдобар тим да ги има и најдобрите услови за реализација на планот на подготовките за настапите во февруарскиот квалификациски циклус. Веројатно како никогаш досега, стручниот штаб, играчите и другиот лекарски и технички персонал имаат речиси идеални услови за работа, односно подготовки за овој февруарски „прозорец“

За најдобрите – НБА услови

За најдобрите – НБА услови

Нашата федерација се погрижи нашиот најдобар тим да ги има и најдобрите услови за реализација на планот на подготовките за настапите во февруарскиот квалификациски циклус. Веројатно како никогаш досега, стручниот штаб, играчите и другиот лекарски и технички персонал имаат речиси идеални услови за работа, односно подготовки за овој февруарски „прозорец“

(ФОТО) За најдобрите кошаркари – најдобри услови

(ФОТО) За најдобрите кошаркари – најдобри услови

фото: КФСМ Кошаркарската федерација се погрижи националниот тим да ги има најдобрите услови за реализација на планот на подготовките за настапите во февруарскиот квалификациски циклус. Веројатно како никогаш досега, стручниот штаб, играчите и другиот лекарски и технички персонал имаат на располагање се што им е потребно за работа при подготовките во