притисни ентер »

Ги руши сите предрасуди: ТАВ ја покажа единствената жена стартер-паркер на Меѓународниот Аеродром Скопје (ФОТО)

Ги руши сите предрасуди: ТАВ ја покажа единствената жена стартер-паркер на Меѓународниот Аеродром Скопје (ФОТО)

ИЗВОР Скопје24 | септември 17, 2020 Иако живееме во 21-от век сепак некои работи тешко се менуваат, а една од тие е поделбата на професии на машки и женски. Сепак, се повеќе жени-херои се обидуваат да ги растурат овие предрасуди и докажуваат дека и тие можат да бидат исто, па дури и повеќе успешни во типично МАШКИ професии, и одлично „пливаат во морето“