притисни ентер »

Часовник од 800.000 евра е украден од Јапонец во Париз

Часовник од 800.000 евра е украден од Јапонец во Париз

45 Споделувања Share Tweet На еден Јапонец во една луксузна населба во Париз му бил украден часовник чија што вредност се проценува на околу 800.000 евра, соопштил извор од полицијата. 30-годишниот јапонски бизнисмен останал без својот часовник во понеделникот кога тој пред својот луксузен хотел излегол да запали цигара, од каде што и му бил украден

Додека пушел му го украле часовникот од 800.000 илјади евра

Додека пушел му го украле часовникот од 800.000 илјади евра

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра. Бизнисменот останал без луксузниот часовник кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот  па побегнал. Саатот од брендот „Ришар

Додека пушел му го украле часовникот од 800.000 илјади евра

Додека пушел му го украле часовникот од 800.000 илјади евра

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле часовник вреден 800.000 евра. Бизнисменот останал без луксузниот часовник кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот  па побегнал. Часовникот од брендот

Часовник од 800.000 евра украден во Париз

Часовник од 800.000 евра украден во Париз

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот

Крадец во Париз украл часовник од 800.000 евра, ама го изгубил мобилниот

Крадец во Париз украл часовник од 800.000 евра, ама го изгубил мобилниот

Крадец во Париз украл часовник од 800.000 евра, ама го изгубил мобилниот На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара

Крадец украл часовник од 800.000 евра, но му испаднал мобилниот телефон

Крадец украл часовник од 800.000 евра, но му испаднал мобилниот телефон

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот

Крадец во Париз украл часовник од 800.000 евра, ама го изгубил мобилниот

Крадец во Париз украл часовник од 800.000 евра, ама го изгубил мобилниот

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот

На улица во Париз: Од јапонски бизнисмен украден часовник вреден 800.000 евра

На улица во Париз: Од јапонски бизнисмен украден часовник вреден 800.000 евра

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот

Часовник од 800.000 евра украден во Париз

Часовник од 800.000 евра украден во Париз

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот

Јапонци во Париз на познат бизнисмен од рака му украле часовник вреден 800.000 евра

Јапонци во Париз на познат бизнисмен од рака му украле часовник вреден 800.000 евра

Јапонец останал без својот часовник во луксузна населба во Париз со проценета вредност од скоро 800.000 евра, соопштија полициски извори. 30-годишниот јапонски бизнисмен останал без часовникот кога излегол да пуши пред луксузен хотел во понеделникот вечерта. loading... Еден човек му пристапил и побарал цигара, рекол еден од изворите, потврдувајќи ги