притисни ентер »

Потрошувачката прикажана од патниот компјутер е неточна!

Потрошувачката прикажана од патниот компјутер е неточна!

Меѓу работите кои ги фрустрираат возачите е индикаторот кој покажува колку гориво ни останува, исто како и дигиталниот показател за преостанатата километража. Сепак, бројката на километри кои можеме да ги… Текстот Потрошувачката прикажана од патниот компјутер е неточна! е превземен од USB.mk . The post Потрошувачката прикажана од патниот компјутер