притисни ентер »

Регистрирани 67 новозаболени и 31 починат од Ковид-19

Регистрирани 67 новозаболени и 31 починат од Ковид-19

Во последните 24 часа направени се 1.169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на Ковид-19, и тоа во: Скопе – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по 1. Регистрирани се 782 оздравени пациенти, и тоа во: Скопје – 267, Струмица – 151,

Регистрирани 67 новозаболени и 31 починат од Ковид-19

Регистрирани 67 новозаболени и 31 починат од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопе – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по 1. Регистрирани се 782 оздравени пациенти од: Скопје – 267, Струмица – 151, Кавадарци – 54,

31 пациент починал од Ковид-19, регистрирани 67 новозаразени од 1.169 тестови

31 пациент починал од Ковид-19, регистрирани 67 новозаразени од 1.169 тестови

Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопе – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по 1. Регистрирани се 782 оздравени пациенти од: Скопје – 267, Струмица – 151, Кавадарци – 54,

31 ПОЧИНАТ и 67 нови случаи на Ковид-19: НАЈМЛАДИОТ ПОЧИНАТ ИМА 42 ГОДИНИ

31 ПОЧИНАТ и 67 нови случаи на Ковид-19: НАЈМЛАДИОТ ПОЧИНАТ ИМА 42 ГОДИНИ

Министерството за здравство информира дека о последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по 1. Регистрирани се 782 оздравени пациенти од: Скопје

Регистрирани 67 нови случаи на Ковид-19, починати 31, оздравени 782

Регистрирани 67 нови случаи на Ковид-19, починати 31, оздравени 782

Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19, од кои најмногу во Скопје 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по 1, соопштија од Министерството за здравство. Регистрирани се 782 оздравени пациенти

31 починато лице и 67 нови случаи на Ковид-19

31 починато лице и 67 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопе – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по

Тројца 40-годишници меѓу 31 починат од ковид-19, уште 67 болни од 1.169 тестови

Тројца 40-годишници меѓу 31 починат од ковид-19, уште 67 болни од 1.169 тестови

Триесет и едно лице се пријавени за починати од ковид-19 во измининатите 24 часа, а од 1.169 тестирања регистрирани се 67 нови случаи, вели Министерството за здравство. Пријавени се 9 починати од Скопје (42г,64г,68г,68г,72г,73г,77г,77г,86г), 4 починати лица од Тетово (66г,73г,75г,78г), 3 починати лица од Велес (64г,72г,73 г), по 2 починати лица од

Коронавирусот зеде уште 31 жртва од Македонија, меѓу нив неколку млади лица

Коронавирусот зеде уште 31 жртва од Македонија, меѓу нив неколку млади лица

Коронавирусот зеде уште 31 жртва од Македонија, меѓу нив неколку млади лица Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопе – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци

Само 5,7 отсто позитивни или 67 од 1169 тестови, но дури 31 починати

Само 5,7 отсто позитивни или 67 од 1169 тестови, но дури 31 починати

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопе – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по

31 пациент починал од Ковид-19, регистрирани 67 новозаразени од 1.169 тестови

31 пациент починал од Ковид-19, регистрирани 67 новозаразени од 1.169 тестови

Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопе – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по 1. Регистрирани се 782 оздравени пациенти од: Скопје – 267, Струмица – 151, Кавадарци – 54,

Регистрирани се 67 нови случаи на Ковид 19,починал 31 заболен

Регистрирани се 67 нови случаи на Ковид 19,починал 31 заболен

Во Скопје – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по 1. Регистрирани се 782 оздравени пациенти од: Скопје – 267, Струмица – 151, Кавадарци – 54, Прилеп – 43, Битола – 40, Куманово -29, Валандово – 23, Штип – 22, Неготино – 15, Велес и Охрид

67 нови случаи со Ковид-19, 31 починат

67 нови случаи со Ковид-19, 31 починат

Во последните 24 часа се направени 1.169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопе – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по 1. Регистрирани се 782 оздравени, а пријавено е вкупно 31 починато лице: 9 од Скопје (42г,64г,68г,68г,72г,73г,77г,77г,86г),

Има 67 заразени и 31 починат од коронавирусот

Има 67 заразени и 31 починат од коронавирусот

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопе – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по

Регистрирани 67 нови случаи на Ковид-19, починати 31, оздравени 782

Регистрирани 67 нови случаи на Ковид-19, починати 31, оздравени 782

Фото: Б. Грданоски Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19, од кои најмногу во Скопје 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по 1, соопштија од Министерството за здравство. Регистрирани

Денеска се регистрирани 67 нови случаи на ковид-19, починато е 31 лицe

Денеска се регистрирани 67 нови случаи на ковид-19, починато е 31 лицe

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје, дека Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на ковид-19 во: Скопе – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово

67 нови позитивни од 1.169 ковид тестови, 31 смртен случај

67 нови позитивни од 1.169 ковид тестови, 31 смртен случај

Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на Ковид 19 во: -Скопе 28 -Куманово 8 -Гостивар и Охрид по 4 -Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип по 3 -Струга, Кичево и Ресен по 2 -Свети Николе и Кратово по 1 Пријавено е вкупно 31 починато лице: 9 од Скопје (42г,64г,68г,68г,72г,73г,77г,77г,86г), 4 починати лица

67 нови позитивни на Ковид-19, 31 починати Во последните 24 часа

67 нови позитивни на Ковид-19, 31 починати Во последните 24 часа

Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на Ковид 19 во: -Скопе 28 -Куманово 8 -Гостивар и Охрид по 4 -Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип по 3 -Струга, Кичево и Ресен по 2 -Свети Николе и Кратово по 1 Пријавено е вкупно 31 починато лице: 9 од Скопје (42г,64г,68г,68г,72г,73г,77г,77г,86г), 4 починати лица

67 новодијагностицирани, но 31 починати од ковид во последните 24 часа

67 новодијагностицирани, но 31 починати од ковид во последните 24 часа

50 Споделувања Share Tweet Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на Ковид 19 во: -Скопе 28 -Куманово 8 -Гостивар и Охрид по 4 -Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип по 3 -Струга, Кичево и Ресен по 2 -Свети Николе и Кратово по 1 Пријавено е вкупно 31 починато лице: 9 од Скопје (42г,64г,68г,68г,72г,73г,77г,77г,86г),

Повторно висока бројка на пoчинaти: 31 лице ја изгyби битkaтa со ковид-19, регистрирани се 67 нови случаи во последното деноноќие

Повторно висока бројка на пoчинaти: 31 лице ја изгyби битkaтa со ковид-19, регистрирани се 67 нови случаи во последното деноноќие

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 1169 тестирања, а регистрирани се 67 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопе – 28, Куманово – 8, Гостивар и Охрид – по 4, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Штип – по 3, Струга, Кичево и Ресен – по 2, Свети Николе и Кратово – по