Потпечен карфиол со армониа грицки

Сезона на карфиол, па да го искористиме максимално. Армониа крекерите ги искористив како подлога и како посип, и да ви кажам одлично се вклопија во целокупниот рецепт, ем декоративно, ем вкусно. Подготовка 1. Карфиолот го делиме на цветови и го обаруваме до омекнување во солена вода. Убаво го процедуваме и го оставаме во цедалка да се доцеди. 2. Крекерите