притисни ентер »

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб

Младата демиркапијка Кристина Николовска беше наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српскиот град Уб, кој се одржа изминативе неколку дена. Претходно, таа претходно беше прогласена и за актер на вечерта, во рамки на фестивалот. Николовска истакна дека станува збор за манифестација на која учествуваат аматерски театри од бившите

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб

Младата демиркапијка Кристина Николовска беше наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српскиот град Уб, кој се одржа изминативе неколку дена. Претходно, таа претходно беше прогласена и за актер на вечерта, во рамки на фестивалот. Николовска истакна дека станува збор за манифестација на која учествуваат аматерски театри од бившите

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб

Младата демиркапијка Кристина Николовска беше наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српскиот град Уб, кој се одржа изминативе неколку дена. Претходно, таа претходно беше прогласена и за актер на вечерта, во рамки на фестивалот. Николовска истакна дека станува збор за манифестација на која учествуваат аматерски театри од бившите

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб (ФОТО)

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб (ФОТО)

Младата демиркапијка Кристина Николовска беше наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српскиот град Уб, кој се одржа изминативе неколку дена. Освен што освои една од двете награди, таа претходно беше прогласена и за актер на вечерта, во рамките на фестивалот. Таа појасни дека станува збор за манифестација на која учествуваат аматерски

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб

Младата демиркапијка Кристина Николовска беше наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српскиот град Уб, кој се одржа изминативе неколку дена. Претходно, таа претходно беше прогласена и за актер на вечерта, во рамки на фестивалот. Николовска истакна дека станува збор за манифестација на која учествуваат аматерски театри од бившите

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб

Демиркапијка наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српски Уб

Младата демиркапијка Кристина Николовска беше наградена за главна женска улога на театарски фестивал во српскиот град Уб, кој се одржа изминативе неколку дена. Претходно, таа претходно беше прогласена и за актер на вечерта, во рамки на фестивалот. Николовска истакна дека станува збор за манифестација на која учествуваат аматерски театри од бившите