притисни ентер »

Тортевски: „Рекет“ брзо ќе заврши и ќе има сериозни казни

Тортевски: „Рекет“ брзо ќе заврши и ќе има сериозни казни

Тортевски: „Рекет“ брзо ќе заврши и ќе има сериозни казни Случајот „Рекет“ ако се заврши брзо, на основа на докази и постапки, има надеж за судството, рече новинарот Александар Чомовски во вечерашното гостување во „КликПлус“ на 21ТВ. -Јас во периодот додека сум бил во СЈО немало ништо од овој случај, реплицираше адвокатот Александар Тортевски. Tој

Тортевски: „Рекет“ ќе биде процесуиран брзо и со сериозни казни

Тортевски: „Рекет“ ќе биде процесуиран брзо и со сериозни казни

Случајот „Рекет“ ако се заврши брзо, на основа на докази и постапки, има надеж за судството- рече новинарот Александар Чомовски во вечерашното гостување во „КликПлус“ на 21ТВ. Јас во периодот додека сум бил во СЈО немало ништо од овој случај. – реплицираше адвокатот Александар Тортевски кој рече дека „Рекет“ брзо ќе биде процесиран и со сериозни казни