притисни ентер »

Здравствените власти очекуваат пикот на коронавирусот да биде кон крајот на април со 2.000 заболени

Здравствените власти очекуваат пикот на коронавирусот да биде кон крајот на април со 2.000 заболени

Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче, би била готова во

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче, би била готова во

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти - КРАЈОТ НА АПРИЛ! Филипче најави детална анализа за тоа што не очекува

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти - КРАЈОТ НА АПРИЛ! Филипче најави детална анализа за тоа што не очекува

Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче, би била готова во

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти - КРАЈОТ НА АПРИЛ! Филипче најави детална анализа за тоа што не очекува

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти - КРАЈОТ НА АПРИЛ! Филипче најави детална анализа за тоа што не очекува

Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче, би била готова во

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче, би била готова во

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога

Прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април

Прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април

Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче, би била готова во

Филипче: Пикот на вирусот сеуште останува за кон крајот на април, се изработува детална анализа

Филипче: Пикот на вирусот сеуште останува за кон крајот на април, се изработува детална анализа

ИЗВОР Скопје24 | март 26, 2020 Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче, би била готова во

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Фото: Б. Грданоски Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче,

Филипче: 24 нови случаи , вкупно 201 заболени од коронавирус (ВИДЕО)

Филипче: 24 нови случаи , вкупно 201 заболени од коронавирус (ВИДЕО)

Филипче рече дека според предвидувањата се подготвува детална анализа во врска со бројот на заболени и очекувањата во временски интервал што би можело да се очекува. Начално , сегашните анализи се дека останува на сегашната бројка на алгоритамот.

Филипче: Пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април, се изработува детална анализа

Филипче: Пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април, се изработува детална анализа

Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче, би била готова во

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче, би била готова во

Се подготвува анализа за тоа кога би бил пикот, прогнозите засега се крајот на април

Се подготвува анализа за тоа кога би бил пикот, прогнозите засега се крајот на април

Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство, Венко Филипче, најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче, би била готова во

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

Прогнозите за пикот на вирусот засега остануваат исти, се изработува детална анализа

– Засега прогнозите на надлежните остануваат дека пикот на вирусот ќе биде кон крајот на април и оти бројката на заболени ќе достигне до околу 2.000 лица. Сепак, министерот за здравство Венко Филипче најавува детална анализа за очекувањата и за временскиот интервал кога што би можело да се очекува. Анализата, како што посочи Филипче, би била готова

Филипче: Деновиве ќе објавиме детална анализа до јавноста за очекувањата, заштедивме милион денари со набавката на реагенси

Филипче: Деновиве ќе објавиме детална анализа до јавноста за очекувањата, заштедивме милион денари со набавката на реагенси

Министерот Венко Филипче на денешната прес-конференција на новинарско прашање одговори дека Министерството за здравство заштедило околу милион денари со набавката на тестови за коронавирусот. „Набавката на реагенсите иде преку ИЈЗ Скопје и преку самото министерство. Заштедата е околу милион денари, од 3 милиони потрошени се 2, согласно понудите за