притисни ентер »

Саниран дефектот на Ванчо Мицков 7

Саниран дефектот на Ванчо Мицков 7

- Ве известуваме дека изведувањето на водоводниот приклучок ф-125мм на ул.Ванчо Мицков 7 е завршено, информираат од „Водовод“. Водоснабдувањето е нормализирано на  09.10.2019  во 11:45 часот.

Саниран дефектот на Ванчо Мицков 7

Саниран дефектот на Ванчо Мицков 7

Ве известуваме дека изведувањето на водоводниот приклучок ф-125мм на ул.Ванчо Мицков 7 е завршено. Водоснабдувањето е нормализирано на  09.10.2019  во 11:45 часот.

Без вода дел од населба Ѓорче Петров

Без вода дел од населба Ѓорче Петров

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека поради изведување на водоводен приклучок ф-150мм на ул. „Борис Сарафов“ бб, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од истата улица во населба Ѓорче Петров. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:20 часот до завршување на работите.

Вода ќе немаат овие населби во Скопје

Вода ќе немаат овие населби во Скопје

Поради изведување на водоводен приклучок ф-125мм на ул. Ванчо Мицков 7, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица-населба Нерези. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до завршување. Поради изведување на водоводен приклучок ф-150мм на ул. Борис Сарафов бб, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од

Од утрово без вода населбата Нерези

Од утрово без вода населбата Нерези

Денеска од 9,15 часот прекинато водоснабдување поради изведување на водоводен приклучок ф-125мм на улицата „Ванчо Мицков“ 7, ќе имаат корисниците од населбата Нерези. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на интервенцијата, соопшти ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Утрово без вода населбата Нерези

Утрово без вода населбата Нерези

Денеска од 9,15 часот прекинато водоснабдување поради изведување на водоводен приклучок ф-125мм на улицата „Ванчо Мицков“ 7, ќе имаат корисниците од населбата Нерези. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на интервенцијата, соопшти ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Прекинато водоснабдување во делови од Општина Гевгелија

Прекинато водоснабдување во делови од Општина Гевгелија

Од Јавното комунално претпријатие „Комуналец" информираа дека екипите се наоѓаат на терен, упорно работат на отстранување на дефектот и изразија надеж дека до крајот на работниот ден ќе го санираат дефектот, за да воспостават нормалното водоснабдување на деловите од општината кои моментално се исклучени од водоводната мрежа./МИА

Без вода корисниците од населба Трнодол

Без вода корисниците од населба Трнодол

– Без вода денеска од 09:30 часот ќе бидат корисниците од населбата Трнодол во Општина Карпош. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради уличниот дефект на улицата „Кнез Трпимимир

Без вода дел од корисниците во Аеродром

Без вода дел од корисниците во Аеродром

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради изведување водоводен приклучок ф-300мм на ул.Владимир Комаров бб, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат дел од корисниците на ул.Владимир Комаров, „Вучко Компани“, Пензионерскиот дом, „Тинекс“ и „Хотел Порта“ од 9:00 часот до завршување на приклучокот. извор: Makfax

Без вода жителите од улица Пелагонија

Без вода жителите од улица Пелагонија

Поради дефект денес без вода ќе бидат корисниците од улица „Пелагонија“. „Ве известуваме дека на ден 08.10.2019 гoдина поради уличен дефект „ф-2“ на улица „Пелагонија 14“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од 11:00 часот до завршување“, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Без вода корисниците од населбата Трнодол во Општина Карпош

Без вода корисниците од населбата Трнодол во Општина Карпош

Без вода денеска од 09:30 часот ќе бидат корисниците од населбата Трнодол во Општина Карпош. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради уличниот дефект на улицата „Кнез Трпимимир

Саниран дефектот на Кнез Трпимир 2

Саниран дефектот на Кнез Трпимир 2

Ве известуваме дека уличниот дефект ф-2“ на ул.Кнез Трпимир 2 е завршен. Водоснабдувањето е нормализирано на  08.10.2019  во 10:20 часот.

Поради дефект корисниците од населба Трнодол без вода

Поради дефект корисниците од населба Трнодол без вода

Без вода денеска од 09:30 часот ќе бидат корисниците од населбата Трнодол во Општина Карпош. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради уличниот дефект на улицата „Кнез Трпимимир 2″.

Без вода дел од корисниците во Аеродром

Без вода дел од корисниците во Аеродром

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради изведување водоводен приклучок ф-300мм на ул.Владимир Комаров бб, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат дел од корисниците на ул.Владимир Комаров, „Вучко Компани“, Пензионерскиот дом, „Тинекс“ и „Хотел Порта“ од 9:00 часот до завршување на приклучокот. извор: Makfax

Без вода дел од корисниците во Аеродром

Без вода дел од корисниците во Аеродром

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради изведување водоводен приклучок ф-300мм на ул.Владимир Комаров бб, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат дел од корисниците на ул.Владимир Комаров, „Вучко Компани“, Пензионерскиот дом, „Тинекс“ и „Хотел Порта“ од 9:00 часот до завршување на приклучокот.

Водовод информира кои делови на Скопје ќе бидат без вода

Водовод информира кои делови на Скопје ќе бидат без вода

Без вода денеска од 09:30 часот ќе бидат корисниците од населбата Трнодол во Општина Карпош. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради уличниот дефект на улицата „Кнез Трпимимир 2“.

Без вода корисниците од населба Трнодол

Без вода корисниците од населба Трнодол

Прекинот е поради уличниот дефект на улицата „Кнез Трпимимир 2" Без вода денеска од 09:30 часот ќе бидат корисниците од населбата Трнодол во Општина Карпош. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради уличниот дефект на улицата „Кнез Трпимимир 2″. Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето до 15:00 часот на две улици во Струмица!

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето до 15:00 часот на две улици во Струмица!

Поради дефек на водоводна цевка, во интервал од 08:00 часот до 15:00 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците ,,Максим Горки,, и ,, Мара Минанова,, во Струмица . Работни единици од одделението “Водовод и канализација” се на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето. The post ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето

Без вода дел од корисниците во Аеродром

Без вода дел од корисниците во Аеродром

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради изведување водоводен приклучок ф-300мм на ул.Владимир Комаров бб, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат дел од корисниците на ул.Владимир Комаров, „Вучко Компани“, Пензионерскиот дом, „Тинекс“ и „Хотел Порта“ од 9:00 часот до завршување на приклучокот.