притисни ентер »

Автокоманда ќе добие нова амбуланта

Автокоманда ќе добие нова амбуланта

Старата и руинирана амбуланта во Автокоманда, изградена после земјотресот, која не ги задоволува потребите на граѓаните следната година ќе стане минато. Според најавите на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски следната година треба да започне изградба на комплетно нова амбуланта со јавно приватно партнерство и со Здравствен дом Скопје