притисни ентер »

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на Јурогруп,

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на Јурогруп,

Ако сакате да слушнете што се случуваше на Јурогруп, овде се аудио снимките. Господине, Претседателе, оставам Вие да одлучите за начинот на кој ќе ги доставите до членовите на Парламентот, рече првиот човек на партијата МЕРА25, Јанис Варуфакис на денешната седница во Парламентот и до претседателот достави УСБ со разговорите за време на состаноците

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на “Јурогруп”

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на “Јурогруп”

Ако сакате да слушнете што се случуваше на “Јурогруп”, овде се аудио снимките. Господине, Претседателе, оставам Вие да одлучите за начинот на кој ќе ги доставите до членовите на Парламентот, рече првиот човек на партијата “МЕРА25”, Јанис Варуфакис на денешната седница во Парламентот и до претседателот достави УСБ со разговорите за време на состаноците

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на Јурогруп, претседателот му ги врати назад

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на Јурогруп, претседателот му ги врати назад

Ако сакате да слушнете што се случуваше на Јурогруп, овде се аудио снимките. Господине, Претседателе, оставам Вие да одлучите за начинот на кој ќе ги доставите до членовите на Парламентот, рече првиот човек на партијата МЕРА25, Јанис Варуфакис на денешната седница во Парламентот и до претседателот достави УСБ со разговорите за време на состаноците

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на Јурогруп, претседателот му ги врати назад

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на Јурогруп, претседателот му ги врати назад

Ако сакате да слушнете што се случуваше на Јурогруп, овде се аудио снимките. Господине, Претседателе, оставам Вие да одлучите за начинот на кој ќе ги доставите до членовите на Парламентот, рече првиот човек на партијата МЕРА25, Јанис Варуфакис на денешната седница во Парламентот и до претседателот достави УСБ со разговорите за време на состаноците

Варуфакис до Парламентот: Ако сакате да слушнете што се случуваше на Јурогруп, овде се аудио снимките

Варуфакис до Парламентот: Ако сакате да слушнете што се случуваше на Јурогруп, овде се аудио снимките

Ако сакате да слушнете што се случуваше на Јурогруп, овде се аудио снимките. Господине, Претседателе, оставам Вие да одлучите за начинот на кој ќе ги доставите до членовите на Парламентот, рече првиот човек на партијата МЕРА25, Јанис Варуфакис на денешната седница во Парламентот и до претседателот достави УСБ со разговорите за време на состаноците

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на Јурогруп, претседателот му ги врати назад

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на Јурогруп, претседателот му ги врати назад

Ако сакате да слушнете што се случуваше на Јурогруп, овде се аудио снимките. Господине, Претседателе, оставам Вие да одлучите за начинот на кој ќе ги доставите до членовите на Парламентот, рече првиот човек на партијата МЕРА25, Јанис Варуфакис на денешната седница во Парламентот и до претседателот достави УСБ со разговорите за време на состаноците

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на Јурогруп, претседателот му ги врати назад

Варуфакис до Парламентот ги достави сниманите разговори од состаноците на Јурогруп, претседателот му ги врати назад

Ако сакате да слушнете што се случуваше на Јурогруп, овде се аудио снимките. Господине, Претседателе, оставам Вие да одлучите за начинот на кој ќе ги доставите до членовите на Парламентот, рече првиот човек на партијата МЕРА25, Јанис Варуфакис на денешната седница во Парламентот и до претседателот достави УСБ со разговорите за време на состаноците