притисни ентер »

Во близина на МРТ палеле кабли, па се дале во бегство

Во близина на МРТ палеле кабли, па се дале во бегство

Инспекторатот на град Скопје соопшти дека во попладневните часови во близина на МРТ лоцирале лица кои вршат палење на кабли. При обидот за легитимирање, лицата веднаш се дале во бегство. На сликите се гледа запалениот кабел , кој веднаш е одземен.