притисни ентер »

ТУРСКИ КУП: Третолигашот Тузла го растури Галатасарај на негов терен! (видео)

ТУРСКИ КУП: Третолигашот Тузла го растури Галатасарај на негов терен! (видео)

Сензација во 1/8 финалето на турскиот куп. Третолигашот Тузласпор го направи најголемото изненадување со тоа што го совлада шампионот Галатасарај со 2:0 и тоа на теренот на гигантот. Малиот клуб од предградитето на азискиот дел на Истанбул го понижи славниот сосед  и тоа пред очите на неговите навивачи. Садик Баш ја доведе Тузла во предност со убав

ТУРСКИ КУП: Тузласпор го растури Галатасарај нa негов терен! (видео)

ТУРСКИ КУП: Тузласпор го растури Галатасарај нa негов терен! (видео)

Сензација во 1/8 финалето на турскиот куп. Второлигашот Тузласпор го направи најголемото изненадување со тоа што го совлада шампионот Галатасарај со 2:0 и тоа на теренот на гигантот. Малиот клуб од предградитето на азискиот дел на Истанбул го понижи славниот сосед  и тоа пред очите на неговите навивачи. Садик Баш ја доведе Тузла во предност со убав

ТУРСКИ КУП: Третолигашот Тузла го растури Галатасарај на негов терен! (видео)

ТУРСКИ КУП: Третолигашот Тузла го растури Галатасарај на негов терен! (видео)

Сензација во 1/8 финалето на турскиот куп. Третолигашот Тузласпор го направи најголемото изненадување со тоа што го совлада шампионот Галатасарај со 2:0 и тоа на теренот на гигантот. Малиот клуб од предградитето на азискиот дел на Истанбул го понижи славниот сосед  и тоа пред очите на неговите навивачи. Садик Баш ја доведе Тузла во предност со убав

ТУРСКИ КУП: Тузласпор го растури Галатасарај нa негов терен! (видео)

ТУРСКИ КУП: Тузласпор го растури Галатасарај нa негов терен! (видео)

Сензација во 1/8 финалето на турскиот куп. Второлигашот Тузласпор го направи најголемото изненадување со тоа што го совлада шампионот Галатасарај со 2:0 и тоа на теренот на гигантот. Малиот клуб од предградитето на азискиот дел на Истанбул го понижи славниот сосед  и тоа пред очите на неговите навивачи. Садик Баш ја доведе Тузла во предност со убав

ТУРСКИ КУП: Третолигашот Тузла го растури Галатасарај на негов терен! (видео)

ТУРСКИ КУП: Третолигашот Тузла го растури Галатасарај на негов терен! (видео)

Сензација во 1/8 финалето на турскиот куп. Третолигашот Тузласпор го направи најголемото изненадување со тоа што го совлада шампионот Галатасарај со 2:0 и тоа на теренот на гигантот. Малиот клуб од предградитето на азискиот дел на Истанбул го понижи славниот сосед  и тоа пред очите на неговите навивачи. Садик Баш ја доведе Тузла во предност со убав

ТУРСКИ КУП: Тузласпор го растури Галатасарај не негов терен! (видео)

ТУРСКИ КУП: Тузласпор го растури Галатасарај не негов терен! (видео)

Сензација во 1/8 финалето на турскиот куп. Второлигашот Тузласпор го направи најголемото изненадување со тоа што го совлада шампионот Галатасарај со 2:0 и тоа на теренот на гигантот. Малиот клуб од предградитето на азискиот дел на Истанбул го понижи славниот сосед  и тоа пред очите на неговите навивачи. Садик Баш ја доведе Тузла во предност со убав